Nurr29 _brcu88_ bebeğin hareketlerini hissediyor musun kuzum normal mi ? Bir de suan ağrın var mi nasıl oldun
cevriye35_ _brcu88_ Geçmezse görün canım ama olabiliyor bendede regl ağrısı gibi alt karnımda zaman zaman ağrılarım oluyor haftalarımız aynı biz tam 23 🙃
cevriye35_ _brcu88_ Karnini mutlaka ört bende soguk su icmistim hemen belli ediyor dikkat etmek lazım 😅
_brcu88_ cevriye35_ benimde öyle regl ağrısı gibi sağ tarafımda ilk defa oldu ondan biraz tedirgin oldum ..gün içinde takip edicem geçmezse doktoruma goruncem bi
_brcu88_ cevriye35_ 🤭üstüm açık yattım bide camı açtım sıcak diye belli bir saat sonra usuttum belki de of of
cevriye35_ _brcu88_ 😅😅 Kendimiz ediyoruz dikkat et hasta falan olmayalım ilaç da kullanamayız kendimize bakmak zorundayız canım
_brcu88_ cevriye35_ aynen kendi kendimize ediyoruz hep zaten …birazda geçenlerde burda biriisi 24 haftalık doğum yaptım yazmış ya onunda etkisinde kaldım sanırım 😔ondan da tedirgin oldum biraz
_brcu88_ Bebeğin hareketleri falan normal ama sağ kasığımda bir ağrı gibi sancı gibi bişey var anlayamadım bir türlü
cevriye35_ _brcu88_ Etkilenmemeye çalış öyle şeylerden iyi düşün iyi olsun ama karnımız büyüdügü için oluyor bence ufak ağrılar ama artarsa ihmal etmemek lazım
1melekannesi3858 _brcu88_ valla ben işte ondan burayı pek kullanmak istemiyorum ama sorulara da cevap oluyo iyi oluyo geçmiş olsun canım bu arada biseycigin yoktur merak etme eğer kendini kötü hissedersen doktoruna git
_brcu88_ cevriye35_ aynen canim takip edeceğim gün içinde ..bencede biraz da öyle gibi bebek büyüdükçe biyerlere baskı yapıyor da olabilir aklıma herşey gidiyor …ilk hamilelik olunca insan çok fazla tecrübesiz olabiliyor
Havvaca O haftalarda bende bıçak sallanmadi gibi anlık sancı yaşamıştım 2 3 kez ama sonra olmamisti senin de öyle mi benimki yatakta dönerken olmuştu
_brcu88_ Havvaca öncesinde bir şeyim yoktu akşam falan …sabah lavaboya kalktım tam yaktaktan kalktım baktım sağ tarafım ağrıyordu bıçak saplanmasi gibi adet ağrısı gibi ilk defa oldu o yüzden anlayamadım
_brcu88_ Havvaca bebekte hep sağ tarafımda duruyor sankiii acaba o tarafıma baskı yapiyor olabilir mi