Melisatasss Bayanlar 8 haftalık hamileyim düşük riskim var diye doktor progestan yumuşak kapsül verdi bittimi tekrar al ya da alma demedi size verildimi aranızda kullanan varmı tekrar ilacı alayım mı ?
Msalbyrk Melisatasss düşük riskin varsa kullan sürekli . Bende kullanyorm . Btnce almadm ama cok agrim oldu. Doktora dedm devam dedi brakma dedi
Elaylama Melisatasss doktor bırak diyene kadar kullanıcaksınız. Bir reçetede 3 tane alabiliyorsunuz bitince daha çok yazdırın uğraşmak zorunda kalmazsınız.
karahanzynep Melisatasss canim bende aldim kullandim düsük riski icin benim ki 200 mgdi bide. Bittikce aldim doktor biraktirdi sonra ama sen doktoruna sormalisin bnu
BilGenZge Melisatasss bunu Dr una mutlaka danış... ben mecburiyetten 5 ay fln kullandım ... belki sen mecbur değilsindir o yüzden sor canım...
Melisatasss Msalbyrk doktora gidip devam edeyimmi dememe gerek yok ozaman ama saglik ocagindaki doktorum kadın dogumcu buna karar verir belkide dusuk riskin kalkmistir dedi
ikinciannelikicin Melisatasss canim ben tup bebek yontemiyle ikinciye hamile kaldim. Toplama isleminden beri kullaniyorum gubde 3 kere 2 tane. Doktorun birak diyene kadar asla birakma. Ben 2 ay daha kullanicam. Bittikce saglikocagindan yazdir 3 kusur liraya geliyor
Sulemrahkuzey Canım 6 haftalıkken başladım şuan 26 haftalığım hala kullanıyorum doktorum ne zaman bırak derse o zaman bırakacam ilacın bitince doktora git doktorun muayene edip ona göre karar verir devam edip etmemen gerektiğini