gizemmreee Kızlar bir kaç yerde gördüm de ovülasyon testini gebelik testi olarak kullanmışlar ben de de gebelik testi yoktu ovülasyon vardı denedim tek çizgi sizce doğruluğu nedir bana saçma geldi ama size sormak istedim 🤔
Htc6138 gizemmreee ovulasyon lh değerini ölçüyor gebelik testide hcg o yüzden belli olmaz diye düşünüyorum ama emin de değilim
Churcill gizemmreee ovulasyon net sonuç vermiyor sanırım ya ben gebeliğimi o şekilde öğrenmiştim ama sonrasında hemen gebelik testi yaptım. Ovulasyon testi çizgileri ikisi de koyuydu o zaman bazılarında adete yakın da öyle çıkabildiğini okudum. Yani en iyisi gebelik testi
neslisahctnky-554 gizemmreee adetin geçtikten sonra ovülasyon yapıp iki koyu çizgi görürsen hamile oluyorsun ben öyle öğrendim
minikmucizeemaak gizemmreee Belli oluyor bende gebeliğimi öğrendiğimde testle onda da denedim ve çift çizgi verdi canım
gizemmreee Churcill teşekkür ederimm benim adetime 3 gün var daha çıkmaması da normal mi ki hala unut olabilir yani 😌
gizemmreee neslisahctnky-554 benim 3 gün var daha bir de benim yaptığım kağıt şeklinde bir testti acaba oda fark eder mi
Churcill gizemmreee sağlıklı biriyseniz adet olana kadar umut var tabii ki 🙂 Allah gönlünüze göre versin.
neslisahctnky-554 gizemmreee benim kullandığım da kağıt gibi bir testti adet fükü geçene kadar 2 çizgi olmuyor benin 4 haftalıkmıl bütün ay bir tek bir çift çıktı hafif kotu çıktı bazen ama adet günüm geçince çok koyu çıktı 5 gün üst üste ben de gebelik testi yaptım pozitif çıktı canım
Aysel_krdg gizemmreee gebelikte ovulasyon testinde iki çizgide koyu çıkıyor aynı eşitlikte bende hep ovulasyonla öğrendim
minikmucizeemaak gizemmreee Yine de gebelik testi dene canım Rabbimden ümit kesilmez benimde betam düşükken silik çizgiydi beta yükselince net çizgi çıktı