cerosss Arkadaşlar tetenoz asisi ilk dozunu ne zamana kadar olabiliyoruz ben 24.haftama giricem iki haftadır gitmek istiyorum ama bulanti kusmalarımdan gidemedim geç mi.kaldim acaba
Ginger_ cerosss bana doktorum tek doz yeterli demişti ben de 26. Haftada yaptırdım ilk için beni sağlık ocağı aramadı zaten sanırım 18. Haftaya kadardı ama emin değilim
bugse52 Zehra_25x Kadın doğum doktorunuz bir şey dememiş olabilir, aile hekiminizin bilgilendirmesi ve takip etmesi gerekiyordu.
Sevval0308 cerosss ilk doz 20 ikinci dozu 24 de oldum bir ay ara ile 30 a kadar yapabiliyorsun cnm. Lakin tek dozun koruyuculuğu yok bilgin olsun en az iki doz
Zehra_25x bugse52 saglik ocagindan bi seker olcumu bide kilo falan icin aradilar tetenz icn hic aramadilar.
Eliyy cerosss vurulursun ilkine göre ikinciyi geç vurur birşey olmaz ama ara ebeni gelemedigini söyle belki başka çözüm bulurlar
bugse52 cerosss 2 sene önce tetanoz aşısı olduğum için bana tek doz vuruldu. Eğer son 5 yıl içinde tetanoz aşısı olduysanız tek doz yeterli diyorlar. Yoksa 2 doz.
Herseyguzelolsun7 Ben 33.haftadayım daha olmadım bu haftaiçi tek doz olsam yeterliymiş Geçmişte 2020 de tek doz olmuştum