Annevekizi
Canım bende de bi ara ara kanamalar olmuştu. Bir doktor dedi polip olabilir. Biri dedi bişey yok. En son bir devlet hastanesinde doktor buldum o sorunu buldu ( bu arada ilk önce olay şöyle başladı; adet olmuştum bitince bir hafta sonra ara kanamam olmuştu,sonraki ay adetimden bir hafta sonra tekrar 1 haftalık kanama olmuştu, sonraki ay adetim bir başladı ara kanamayla 1 ay sürdü durum bu şekildeydi). Ultrasonda sorun yoktu ama prolaktin (süt hormonu) yüksek çıkmıştı zaten bir süredir adet dönemlerinde göğüs hassasiyeti yaşıyordum anlamlandıramamıştım meğerse o yüzdenmiş. Prolaktin 5-25 olması gerekirken bende 100 dü ilaca başlamadan önce beyin mr istedi Allahtan orda sıkıntı yokmuş orada adenomlar yani zararsız tümörler oluyormuş ben baya ağladım o zaman:( doktor sebze ağırlıklı beslen demişti yürüyüş ve stresten uzak durmak lazım dedi. Bir sene yağmur çamur demedim yürüdüm durdum1 tane oğlum var1e gidiyordu o zaman. Onu servise bırakıp devam ediyordum bu süreçte de bebek istiyorduk adetlerim düzene girdi ilaçla hormon seviyem düştü normale 8-9 ay sonra gebelikte oluştu ama 8. Haftada kalbi durmuştu nasip olmadı benim imtihanımdı sanırım çok istiyordun o zamanlar kısmet olmadı.Sonrada o istek gene var ama o kadar değil hayırlısı diyorum Rabbim bilir ol derse olur 😌kürtajdan sonra zaten gebe kalınca o ilacı kullanmıyorsun bırakmıştım sonra gittim doktora prolaktin kullanmadığım halde 50 di gene yüksek ama eski halinden çok daha iyi şimdi ilaçla 3’tü , şuan ilacı düşürdü yavaş yavaş kesecek galiba stresi azaltmışsın diyor bana;) o kadar çok takıyordum ki ;) birde troid var bdbde 8 senedir ilaç kullanıyorum doktor çağırdıkça gidiyorum falan onunda ilacı kullanıyorum.Rabbim önce şifa versin;)