Herhangibirisiiiiiii Kızlar bu ilacı kullanan var mı yaa bende çok mide bulantısı ve yanması yapıyor. Kullananlar aç mı tok mu kullanıyor ?
Gulnur Herhangibirisiiiiiii ben ilk hamileliğimde kullandım çok zor içiyordum benim mideme dokunmadı ama tadı kokusu midemi bulandiriyodu
hulya1406 Herhangibirisiiiiiii ben kullanıyorum.Doktorum folik asitten sonra başlattı hala kullanıyorum devam dedi.Herhangi bir sorun yapmadı.Günde 1 kere tok karna içilecek.
Elif949494 Herhangibirisiiiiiii hadi ya ben de 12 de içtim saat üç oldu midem çok kötü oldu süt içmeye çalışıyorum midem boğazımda gibi bi his üç yastıkla uyuyamadım o derece
Herhangibirisiiiiiii Gulnur Yatmadan tok karna içiyorum ama aşırı rahatsız ediyor midemde reflü olduğu için mi acaba doktoruma söyleyeceğim ama burda da aynı problemi yaşayan var mı diye sormak istedim
CnS-Ylcn39 Ben kahvaltıdan sonra içiyorum hiç bir şikayetim yok çok şükür. demek ki bünyeye göre değişiyor 🤷♀️🤷♀️
adaelif Herhangibirisiiiiiii merhaba ben de kullanıyorum akşam yemeğiyle birlikte veya hemen sonrasında içiyorum birkaç defa kokusu geldi hep sanırım sıcaktan erimişti buzdolabında saklıyorum şimdi
cansuugur-35 Herhangibirisiiiiiii Bende de aynı durum momvital dha ilacimda olmustu. Doktora söyledim bana da su an kullandiginizi verdi ve iyi geldi. Tok karnına iciyorum bende. Ama eğer size dokunuyorsa doktorunuza söyleyin ayrı bir vitaminle degistirir zaten
Papatyacm Bende kullanıyorum ve sabah tok karnına içtiğim zamanlarda çok mide bulantısı yapıyor günümü mahvediyordu. Bende yatmadan önce çok uykum bastındığında içiyorum hemen uyuyorum ancak o şekilde en aza indi belirtisi.
Herhangibirisiiiiiii Papatyacm Ben de ilk başlarda sabah kahvaltıdan sonra içiyordum direk mide bulantısı kusma oluyordu. Gece yatmaya çevirdim bende o da dokunuyor
Hkarya İlk başlarda tok karnına içiyordum hiç bir sıkıntı olmadı sonra kahvaltıdan önce almaya başladım o zaman mide yanması bende yaşadım 🤷🏼♀️ Birde tok karnına içmeyi dene istersen zaten aç tok farketmiyor