Blueberry0 Akrbltt tabii zararı çok ben kullanmadım kullanmıyorum da içilen ortamda da durmuyorum kullanma kesinlikle 🙂
Jale92 Akrbltt zaten zararlı olduguni sizde biliyorsunuz, hamilelik olmasa bile. Elinizden geldigince azaltın, elbette sizde istersiniz içmemeyi, ama sigara içmeyenler sizi anlayamazlar,nasıl bagımlılık oldugunu. Saglıkla alın kucagınıza 🫠
Ozde0502 Akrbltt bitanecim hamile kalana kadar kullanan insan olarak sana şunu söyleyebilirim. Gözlerini kapat ve için de senin sayende büyüyen bir can düşün ne yersen onu yiyen ne içersen onu içen ve bunlara bağlı olarak gelişen ve senin kalbine bağlı bir can ve senin canından daha bile kıymetli olan kendini motive et sana mecbur olduğunu unutma ve sigaranın onu ne kadar kötü etkileceğini zarar vereceğini hatırlat kendine inan bana bir kaç gün dene ne kadar iyi geleceğini anlıcaksın. Sigara ve kola senin bebeğini eritir içten içe. Kendinle konuş sana tavsiyem ❤️
Tuntun 52sareDeniz kullanmayanlar dalga geçer rinsanla ama o bağımlılık hissi o vicdan azabını anlamaz kimse. Ben bıraktım kurtuldum çok şükür oldu baya inşallah sizde iradenize sahip çıkar kurtulursunuz hiç aramiyorum artık aklıma bile gelmiyor