Aysershn44 İlk doğumumda aldım suni ama kendi sancılarım vardı oyuzden pek ayırt edemedim her halukarda canım yanıyodu zor bi doğum oldu benimki ona rağmen şuan 2. Hamileliğim yine normal istiyorum 💕
VussVuss Kucukpandisko 40+4 um uykumda bir sikinti yok neyseki suan psikolojik mi bilmiyorum agrim basladi insallah boyle giderde dogururum😄
Merve-2 Kucukpandisko ben suan ikizlere hamileyim yine normal doğum yapmak isterim her şey normal gittiği sürece bir sıkıntı olmazsa bence korkmayın dayanabilirsiniz
Bebiskomiskom Kucukpandisko ewet 3.gun dogumum gerceklesti yemek yok su yok halsizsin sancin var ama hersey cok guzldi yine ins kismetse normal yapmayi planliyorum
Tugbaakcy Kucukpandisko suni almadım ama 1 cm açıklıkla yattım fitil aldım. Sonra açılmam arttı zaten. Ondan sonrasında 3 cmde epidural taktırdım gayette rahat doğum yaptım tavsiye ederim epidural mucize bişeymişş😂
VussVuss Kucukpandisko guncelleme yapayım birkac saattir suni aliyorum minik dozda baslatiyorlar adet agrisi gibi gelip gidiyor suan hic sikintim yok nst ile de kontrol ediyorlar sanirim kendi sancim henuz baslamadi. Epidural olayini konustum belki ilerleyen surecte alip daha rahat bir dogum isteyebilirim
Songlbslg Kucukpandisko Kucukpandisko Suni sancıyla ilk bebeğimi doğurmuştum 5-6 saat sancı çektim ama asla dayanılmayacak birşey değil kesisiz normal doğum yapmıştım şimdi iyiki bu şekilde olmuş diyorum sezeryan olan arkadaşlarım dikişlerinin acısı mı dersin o kötü görüntümü dersin çok çektiler