Nrdlkkck Glcndrsn evet benim doktorum 40 haftayı tam beklemez gelişime bağlı olarak 37-38 gibi alır günü biz belirleriz tabi supriz olmazsa su gelme olayları gibi🤭 hemen hemen bebisler aynı dogucak seninle
Glcndrsn 63_Emine bizimde sezaryen olucak kısmet olursa doktorum bi tarih söylemisti bana ama ona göre söylemiştir heralde 🤔
Glcndrsn Nrdlkkck bana 22 Eylül demişti doktorum bi kac gün öncede olabilir bi kac gün sonrada demişti senin bebişin gramı boyu kac suanda canım
Glcndrsn Nrdlkkck ben en son 1ay önce gitmiştim canım 480 gram demişti suan ne kadar olmustur bilmiyorum yarın gidicem inşallah pek fazla karnım yok cok kiloda almadım ama bebiş büyümüştür heralde 😌
Nrdlkkck Glcndrsn büyümüştür büyümüştür güncelle yorumu merak ederim ilk büyük dedi doktor sonra normal dedi bende anlamadım yumuk yumuktu ultrasonda ama 🤭
sla_cbn35 Glcndrsn sonn 21 gün ufaktan sancılar başladı bakalıımm 🙂 yarın doktor ne dicek çok merak ediyorummm 😄
Glcndrsn Nrdlkkck bakalım yarın ne dicek doktorum ağrılarımda var biraz sanki doğuracak gibi hissediyorum bazen 🤦♀️