Kahveseverr Kızlar oğlum var 23 aylık alerji testi yaptırmak istiyorum nasıl oluyor bilgi verir misiniz
Busrata33 Kahveseverr Devlet hastahanesine gidecekseniz öncelikle çocuk doktoruna gidiyorsunuz onun yönlendirmesi ve sevk etmesiyle alerji bölümüne gidiyorsunuz.Özellerde ayrıntılı olmuyor burada devlete gitmenizi öneririm.Bizde aynı durumdan müzdaribiz yarın götüreceğim.Ne gibi bir alerji var
Birprensesannesi2525 Kahveseverr canım eğer devlette yaptıracaksanız normal çocuk doktoruna gidip durumu anlatacaksın. Genelde alerji olduğu anın video veya fotoğrafini soruyor neyse anlatsan da olur. O çocuk doktoru size talep açıyor çocuk immünolojisi bölümünden. Oraya talep açmadan sen kendin randevu alamiyorsun. Talep açtıktan sonra alabilirsiniz. Sonra gidip test yaptırıyorsun ama gitmeden 1 hafta önce ilaç falan vermemen lazım çocuğa. Özelde yaptıracaksanız da direkt çocuk doktoru yönlendirme yapıyor beklemiyorsun
Kahveseverr Busrata33 götürdüm çocuk yönlendirdi anlara Bilkent şehir hastanesine gideceğim gözünün altında veya gözleri kıpkırmızı oluyor alerjiden şüphelendim o yüzden götürmek istiyorum
Kahveseverr Birprensesannesi2525 teşekkür ederim şuan biraz grip ve öksürük yaparlar umarım alerji testini ilaç falan kullanmadım gideceğim için nasıl yapılıyor test canı falan acır mı durur mu
Busrata33 Kahveseverr Öyleyse götürün alerji doktoru gerek olup olmadığını zaten söyler olmadı göz doktoruna gitmenizi önerir doktorlar yönlendiriyor..
Kahveseverr Busrata33 inşallh ya bakalım ne dicek geçmek bilmiyor çünkü şüphelendim nasıl yapılıyor ki test
Busrata33 Kahveseverr ayrıntılı kan testi yapıyorlar,bazılarında da sadece 3-5şeye bakılarak yapılıyor test.Ben mesela ayrıntılı test isteyecegim çocuk doktorumuz 5ay önce kedi,köpeğe varmı diye baktırmıştı bişey çıkmadı şimdi 1aydır tekrar etti alerjisi..
Kahveseverr Busrata33 bizede baksın olmadı bende detaylı isteyeyim bizimki kedi köpek kuş çok seviyor
Busrata33 Kahveseverr bugün götürdüm salıya randevu aldım muhtemelen alerji olmuş dedi doktoru dedim 5ay önce yaptınız çıkıp geri başlıyor yönlendiremezmisiniz geçmediyse o zamandan bu yana göndereyim dedi .Götürün bakılsın en azından ona göre önlem alırsınız
mercimekkoftesi1 Ben direkt özel hastanenin alerji bölümüne götürmüştüm, cilt testi yapmışlardı çoklu besin alerjisi çıktı. 18 aylıktı kızım o ara