Milen7 Bu durumu yaşayan var mı? Geçtiğimiz hafta detaylıya girdim ve kordon da bir damarın eksik olduğunu söyledi doktor. Fiziken herşeyi normal organları da gelişmiş, kilo olarak gelişim olarak geriden gelme ihtimali oluyor falan dedi damar eksikliğinde. Başına böyle bir durum gelen var mı yada çevresinde olan.. çok üzgünüm ve korkuyorum
Gamzeizmir35 Milen7 Ben geçen çarşamba doğum yaptım. Detaylida benim de kordonda 2 damar olduğunu söyledi perinatologumuz. Gelisim geriligi olabilir. 1 2 hafta geriden gelebilir demişti. Hiç korkma içini ferah tut. Kızım 40+4 te 3600 gr doğdu. Biseyi de yok maşallah. Belki tedbir olarak bebek iyi beslensin diye kan sulandirici filan verebilirler.
Melek__55 Milen7 Bazen detaylı ultrasonda yanlış da görülmüş oluyor mesela ilk girdiğimde bana damar eksik dediler benim içim rahat etmedi kaç hafta sonra tekrar girdim başka yerde detaylı ultrasona eksik damar ykk yanlış görülmüş dedi doktor ki eksik olsa bile başka anomaliler olmasa hiç bir sorun olmuyor merak etme
Milen7 Gamzeizmir35 yaa gerçekten mi, o kadar üzülüyorum ki.. fiziksel olarak herşeyi normal ama beyin anomalisinden çok korkuyorum 2 li ve 3 lü tarama da yaptırmadım.. inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur..
Gamzeizmir35 Milen7 amin ınsallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Taramalari ben yaptırdım ama, kendinizi üzmeyin. Onların da sonuçları net değil sonuçta. Her zaman bir ihtimal vardır. İçinizi ferah tutun.
Cekuz Benim bebeğim de öyleydi, 3100 gr doğdu ve sonrasında hep kendi ayındakilerden önde gitti hala da öyle, 1 yaşında şimdi. Geçen yıl ben de aynı stresi yaşamıştım ama içinizi ferah tutun genellikle sıkıntı olmuyor 🙏🏻
EmineTarik Ben doğuma yakın doktorumu değiştirdim o doktor bana kordonunda damar eksik biliyorsun dimi dedi şok geçirdim yoo dedim aa söylemediler mi dedi yok dedim kilosu eksik olur sadece bişi olmaz dedi 39+2 de 3240 gr doğdu 7 yaşında şimdi maşallahı var 😊