34Meltem12 Arkadaşlar şeker yüklemesi yapan var mı ? herkes psikolojimi bozdu içilen şekerli su kusma yapıyormuş doğru mu deneyen var mı ? Yarın hastaneye gideceğim ve çok korkuyorum.
newmom07 34Meltem12 kusmaktan mı korkuyorsunuz anlamadım? Evet mide bulandırıyor ben 1 saat tutabildim 2. Saate yakın kustum. Doktorum 1 saati değerlendirdi
Daisy0000 34Meltem12 Bildiğin gazoz gibi canım, minik minik değilde, 3-4yudumda bitirmeye çalış ama.. Çünkü sonlara doğru tadı bayıyor, malum açken içiyoruz.. Ben kusma bulantı gibi bir problem yaşamadım.Korkulacak bişey yok o psikolojiden çık canım 🌺
Gebeysek1 34Meltem12 daha dün yaptım. İçecek diye alınan şey asidi kaçmış gazoz gibi bir şey. Evet şekerli ama ben hayatımda şekerli kahve çay içemeyen bir insanım. Ben içtiysem içilebilir demekki. Sonrasında bulantı yaptı ama istifra etmedim.
newmom07 Yani korkulacak bir sey yok tek basıma yaptırdım üstelik. Herkes nazlı herkes premses :) aldırma
34Meltem12 Daisy0000 canım benim okadar ihtiyacım vardı ki böyle bir mesaja ❤️ Çok çok teşekkür ederim 🌷
Meryembozkurt46 Ben hiç kusmadım şekerli su yani o kadar kötü degil ki tadı ben 3 yudumda bitirmiştim herkesin bünyesi farklı canım ve benim migdemde gastirt var
34Meltem12 Tugcemiss- bence asla yapılmamalı benim kan testimde açlık şekerim biraz yüksek çıkmıştı tedbir için yaptırmamı istedi doktorum özellikle istediği için yaptırdım yoksa asla yaptırmazdım 🥺
34Meltem12 Bsr1890 hiç bilmiyorum ki 😔 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım iyi çıktı sonuçlarım ama 1 haftadır diyet yapmıştım işe yaradı heralde ondan şekerimde sorun çakmadı hiç 😄❤️