gulsahklkn 27+3 haftalık olduk bu haftalarda çarpıntısı olan var mı daha doğrusu çarpıntı hissi gelecekmiş gibi oluyo kalbimde sanki bi ağırlık oluşuyo tuhaf bi his 🙄
Minnakkurabiyeveannesi27 gulsahklkn Dikkat edin bir tiroidlerinize baktırın bu süreçte bende de oluyordu benim tiroidlerim çok hızlı çalıştigi ortaya çıktı şuan ilaç kullanıyorum 7. Haftada başlamıştı şuan 15. Haftadaydim daha yeni yeni rayına oturmaya başlamış dedi doktor
Minimalannesiii gulsahklkn 28+5 haftalığım bende de var aynı his doktorum bütün değerlerime baktı ama bir şey çıkmadı. Sağlık ocağındaki ebe de kardiyolojiye git istersen dedi ama randevu bulamadım henüz 🤷🏻♀️
Belginylmz gulsahklkn rahim buymeye dewam ettiği için kaburgalar da buyuyo o yüzden baskı uyguluyo bu sebeble kalpte çarpıntı göğsde ağrı nefes darlığı gözükebilir hamilelikte normalmis ama bu uzun süre dewam ediyorsa tabi doktoruna görün derim
Aaa122 gulsahklkn ben ilk aylardayım kalp çarpıntısı çok oluyor böyle daralıyor acaba korona aşılarının etkisi mi diye düşünüyorum
gulsahklkn Minnakkurabiyeveannesi27 Hepsine hemen hemen her ay bakıyo doktorum bi sıkıntım yok değerlerimde
gulsahklkn Minnakkurabiyeveannesi27 Büyük ihtimalle öyle insan bazen bildiği şeylerde bile endişe ediyo zor bi süreç vücutta sürekli değişik şeyler olunca moral de kalmıyor bi yerden sonra korku oluşuyo
Minnakkurabiyeveannesi27 gulsahklkn Allah’ın izniyle bir sorun olmadan sagsalim inşallah evladinizi kucağınıza alırsınız merak etmeyin
gulsahklkn Belginylmz Çok aşırı rahatsız edici bişey değil sadece insanı tedirgin ediyo gün içinde arada çarpıntım oluyomuş gibi hissediyorum bazen yoğun hissediyorum ama baktığımda çarpıntım falan yok sadece bi his sıkıntı gibi bişey tam da tarif edemiyorum ama yaşayan varmış bu durumu ☺️
gulsahklkn Belginylmz Yok kuzum niye yanlış anlıyım daha önce yaşadım psikolojik boyutunu çok iyi biliyorum zamanında panik atak tedavisi gördüm bu o dönem hissettiğim gibi değil hamilelikle alakalı olduğu çok belli ilk aylarımda da yaşamıştım doktorum gebelikle alakalı demişti son aylarda da yaşayan duydum ama tabi insan kendi başına gelince endişe ediyo bide ilk olunca 😊
babyandmomyy Belginylmz bende psikolojik diye değerlendirdim çünkü aynı durum bende de var anksiyete tedavisi gördüm gebelikten önce acaba yine bi tetiklendi diye düşünüyorum belirtilerim tamamen ayni suan icin göğsüme okuz oturuyor gibi
Kirmizibalik1 gulsahklkn benim cok oluyor, 135 140 nabzim.. Kan degerlerim cok dusuktu kan ilacini iki taneye çıkarınca rahatladim.. Bir gun icmesem yine basliyor ,icsem de oluyor ama eskisi gibi degil. Sizin değerleriniz normalmis ama ne guzel :)
gulsahklkn Kirmizibalik1 Evet genelde ilk akla gelen kansızlık oluyor belirtileri aynı ilaçlarınızı aksatmayın 😊
Portredekitirtil gulsahklkn bende de oluyor 28+2 yim geçen kalbim öyle bir atıyordu ki bir ölçtüm 130 normalde olması gereken 80-90 küsur
gulsahklkn Portredekitirtil Ama hamilelikte normal olabilir dolaşım sistemi değişiyo sonuçta kan hacmi artıyor kalbe baskı oluyor her zaman devam etmediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum