MerveSoner45 199887 eskiden olsa normal olurdu diyecem de annem abimi 4500 kg doğurmuş tabi ne dikiş ne bişey öyle kaldım diyor yazık kadın evde 84 yılında bu olay ama şimdi genelde duyduğumuza göre sezeryana alıyorlar
Busraaakbyyb 199887 çatımızla alakalı bir de devlette her türlü deniyorlar özel de pek de riske atmıyorlar benim oğlum 2 hafta önden gidiyordu 38 haftalıkken 4000 kg yi geçiyor demişlerdi 5 gün sonra normal doğum yaptım çatı muayenesi de olmuştum 3800 kg doğdu
199887 Gebeysek1 bugun kontrolde o zaman catina gore karar veririz dediler.38 haftaligiz bebek 3400 muş
199887 MerveSoner45 iste bundan korkuyom canim ya doguma az kaldi normal istiyordum bastan beri ama oglum son uc haftadir hizli kilo almaya başladı
199887 Busraaakbyyb aaa cok mutlu oldum demekki normal olabiliyor sağlıklı gelmesi de benim icin önemli hayırlısı inşallah
MerveSoner45 199887 Allah gönlünüze göre versin inşallah nasıl hayırlı olacaksa sizin için öyle nasip etsin benim ilki sezeryan şimdide sezeryan ama keşke normal yapsaydım diyorum bende
Busraaakbyyb 199887 evet canım benim kalça kemiğim genişmiş mesela yani kişiye göre değişir o yüzden sen normal istiyorsan kilodan başka da bi problem yoksa doktorunla güzelce konuş normal olması en temizi ve en güzeli sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🫶🏻🌸
dilinkopsunemi-bisus 199887 evet çatın müsaitse normal doğum olabilir ama doğum esnasında açılman güzel olmazsa vakumla çekebilirler yada yırtığın için dikişin fazla olabilir doktor sezaryen derse doktorunuzu dinleyiniz😊😊
nikoland Banada oğlumda bu iri bebek 4100 falan dedi doktor tek amaçları artık insanları sezeryana almak olduğuna inanıyorum😒😒 3800 normal doğum doğurdum
limoncicegimFO 199887 4 buçuk a kadar normal doğum olabılıyor durum müsait se yani çatı bebegın durumu felan ıyı ise normal doğabilir
dilinkopsunemi-bisus 199887 aynen canım bende normal istemiştim 4 kiloya yakındı benim bi kaç doktora sordum hepsi de sezaryen dedi öyle olunca inat etmedim bende dağlıkla kucağına al 😍
Esraaybars Vera1234 ilişki sırasında falan doğumdan önce sonda diye fark var mı sizce genelde genişliyor diyorlar merak ettim