Kızlar 26 +6 günlük hamileyim 66 kilodan 73 kilo oldum siz ne kadar kilo aldiniz
Kac kilo aldiniz
Esennaydn 37+0 dayım 14.5 kilo aldım 😳
Bende suan 7 kilo aldim 73 oldum diyorum heralde 80 bulucam 😁
34 haftalık hamileyim 45 kgydım 63 oldum
38 hafta 20 kilooo🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
33+2 10 kg almışım ama ben ilk 5 buçuk ay aldım 2 aydır kilo almıyorum hiç
- Düzenlendi
- Haftadayim 15 kilo aldim
Mavi11 4 bucuk kilomu nasil almadin hic😁😁
26+2 den 6 kilo almış olarak ilerliyorum. Herkes bu haftalardan sonra almaya başlayacaksın diyor ama umarım öyle olmaz. Boyum 178 bide, doğuma çok ağır bir bedenle girmek istemiyorum.. 🙄🙄
Esennaydn 26+2 4 kilo aldım evdeyken kilo almıyorum da anneme gidip geliyorum 2 saatlik mesafe de oturuyor 3 gün kalıyorum şişip geliyorum bi 😅sonra dikkat ediyorum ödem falan olmadım daha ilk gebeliğim de çok ödem olduğumdan bunda çok dikkat ettim
Ben acıkıyorum ya yiyorumm o yuzden 73 oldum ama yemeyince tansiyonum dusuyo keske bende yemesem😁az kilo alanlar nasıl başarıyor
Esennaydn ben de ilk gebeliğim de öyleydim canım 26 kiloyla doğuma gittim sağlık olsun sonradan veriliyor
Esennaydn 33 haftalık olduk toplam 7 kilo aldım ama son zamanlarda kendimi durduramıyorum yemek yemeye bayılıyorum fazla alıcam diye korkuyorum 67 ile hamile kaldım şuan 73-74 arası gidip geliyorum hedefim 75 ile bitirmekti ama olmadı doğuma kadar 80e yaklaşıyo gibiyim inşallah 80 görmem
- Düzenlendi
Esennaydn 28+5 haftalığım 10 kilo aldım 🤷🏻♀️ 61le başladım 71le devam ediyorum 🤰
Esennaydn 22+5im 40kg hamile kaldım 44üm şuan ☺️ilk gebeliğimde de 10kg aldım doğurdum
Esennaydn 16+2deyim daha hiç almadım. İlk hamileliğimde 12kilo almıştım ama çok hastanede yatmıştım serumdan olmuştu sanırım suan kilo alımım yok her şey yolunda 🙂
Esennaydn 24+4üm 3.5 kilo aldım. Dikkat ediyodum kendimce hatta hamileliğimin bir ayı diyetisyene gittim gayet güzeldi süreç. Doktorum şeker yüklemesi yapma açlık tokluk takibi yap dedi. Açlık sekerim düşük tokluğum sınırın bir tık üstünde duruyo. Diyetine dikkat et dedi daha napcam hiç bilmiyorum. Çünkü cidden o kadar net çizgilerim varki zaten o kadar cok dikkat ediyodumki bunun bi tık üstü nasıl olur bilemiyorum. Ama hep postlarımda söylüyodum benm için kilo sırf şu şeker hastalığına yakalanmamak için önemli diyodum, en korktuğum şeyin bu olduğunu söylüyodm sanırım başıma geldi. Çümkü baba tarafım komple şeker hastası korktuğum basıma geldi