Sedagedik14 Merhabalar acaba Zümra isminde tanıdığınız var mı ve nasıl bir karaktere sahip kızımın ismini Zümra düşünüyorum ama isminin karakteri nasıl olur pek bilemedim hiç Zümra adında tanıdığım yok :)
Sena00 Sedagedik14 kızımın adını Zümra koydum 2 buçuk yaşında çok hareketli bir çocuk gayet herşeyi çabuk algılayan bir çocuk herkese kendini sevdiren maşllahı var yani ☺️😁
aalparslanaselll Sedagedik14 kızımın adı ve iyikide koymuşum diyorum anlamını tamamen taşıyor zümralar gönül rahatlığıyla koyabilirsin 🎀
Birannis Teyzemin torunu var maşallah pek tatlı sevimli akıllı bir kız daha 5 yaşında ama temizlik düzen hepsi mevcut maşallah çok akıllı 🥰
Minnakkurabiyeveannesi27 Sedagedik14 Teyzemin kızı var benim oğlumla yaşıt öyle tatlı öyle şirin bir bebekki anlatamam iki tane de oğlu var onlar hiç güzel değil ama Zümra ilgi çekici bir kız maşallah hem zeki hem algısı yüksek akıllı hemde çok güzel ağzı burnu kutu gibi
funnymummy Sedagedik14 kuzenimin kızı var elif zümra çok mızmız nazlı biraz da şımarık bilmiyorum yetiştirilmesinden ötürü belki de🙈
Tunahan_rumeysa16 Eltimin kızı iki yasında genel olarak sakin ama utangaç biraz hemen biri bişey diyince sessizleşir konuşmaz cevap vermez çocuktan çocuğada değişiyor tabi aile yapısıda önemli rol alıyor
ElifKyncu0 Sedagedik14 Yaa bende Zümra düşünüyorum eğer kız olursa bir tane tanıdığım çocuk vardı çok sakın ve uyumlu bir kızdı ismin anlamı da çok güzel.
sevgi9654 eşimin kuzeninin ismi Zümra daha 2-3 yaşlarında, o kadar yaramaz kii😂 evden kaçıp parka gitmeler, istediği olmayınca ağlama nöbetleri… tabi her ismi taşıyan aynı olmaz 😇
H1z2a3 Sedagedik14 büyük kızımın adı ela zümra çok akıllı bir bebekti hiç bir zaman bana zorluğu olmadı 6 yaşında çok zeki herşeyi çok çabuk kavrıyor çok insan canılısı arkadaş canlısı 😊
PervinY Sedagedik14 Benim var çok zeki cana yakın ve çok düzenli dikkatli bir kız. İlkokula gidiyor akrabalar toplanınca kendinden küçük çocuklara oyun kurmada da çok başarılı 😁 iyi bir öğretmen olabilir 😁👍