BusraKula Erkek olursa ismi hazır Poyraz Eymen olcak ama kız olursa bi kaç tane var aklımda karar veremiyo insan vaktim uzun bakalım😂Sare,Eliz,Karen,Mina,Asel💓💓
Tubaeyvzz Önce ecem diye düşündük fakat sian 25+4 haftalığız öyküye döndük güzel ve zorlu bi aşk hikayemiz var o yüzden bu bizim öykü müz olsun dedik evet çokta hoşuma gidiyo 🤗😍
deletedmom734 reinamm Rahel Hz Yusuf Peygamberin annesinin adıdır.... Babası...kocası.. ve 2 oğlu peygamber olan bir kadın 💝
Gamze1906 Benimde kızım olacak olsa allahım nasip ederse artık inşalşah olursa adını Asel beliz istiyorum
Glnazz Bilge düşünüyoruz bizde ya da İpek değişik olsun diye telaffuzu zor isimler koymak bana pek doğru gelmiyor
Elfsglm ben zeynep koycam 😍 2.isim de istedim ama eşim istemiyor 2. İsimi o yüzden sanırım sadece zeynep olcak 😂 bence eski ama eskimeyen nadir isimlerden biri zeynep ♥️ Bilmiyorum ben çok ısındım ya bakalım hayırlısı
oglummehmedim Byzctn burdada cok degisik isimler duyuyorum😀Hayatimda duymadigim Asya ismi cok guzel her yastada guzel seslenir Efsane de guzel Leyla da Canan da🤗