crazymommy Tubatgn Ama hamile kaldığın tarih mayıs 2023 dedinn ben yeni hamilesin sandım bebek doğduysa nası hamile kaldığın tarih 2023 oluyor 😂
Sahradmla crazymommy 22 haftalık olduk devlet erkek özel kız diyor 😏 bakalım artık hayırlısı 2 kızım var gönlümden erkek geçiyor daha geçen hafta bile devlet erkek dedi özele gittim aynı gün oda kız dedi 😂
minikinsantanesi crazymommy yaaa bana da yapar mısınız ben yapamadım eşimin doğum tarihi 12 Aralık 1993 benimki 25 Nisan 2002 en son 25 nisanda adet oldum 🤭🤭
Aytac27-07 crazymommy Yaa,bakalım tutacakmı canım🥰1 kızım var , bir kızım daha olsun istiyorum, hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez 🤲💕🫶🏻
H1z2a3 crazymommy ya anlamaya çalıştım ama yapamadım şu sıralar anlama ve algılar sıfır durumda adeta normalde hesaplamada çok iyi olan ben kıt zekaya doğru ilerliyorum 😂🤣 bana bakarmısın Ben 24 kasım 1996 Eşim 11 haziran 1991 Nisan 2023 hamile kalma ayım 😂
minikinsantanesi crazymommy teşekkür ederimmm bugün instagrqmda tahmin eden birisine de yaptırdım kız dedi 🙈❤️ hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah hiç önemi yok cinsiyetin ama işte merak ediyoruz haliyle 😅
Zeynalnaibe crazymommy inşAllah hayrlısı 1kızım var bir erkekde olursa yeter bana sağlıklı olsinlarda Allah isteyen herkese nasib etsin Bu arada ben Azərbaycandan yazıyorum teşekkürler🥰
crazymommy roenna Bizde öyleyiz ama esmerella falan herkes erkek dedi ben de artık erkeği kabullendim 😂