Yusufemir-2023 Kızlar doğacak bebeğime hangi düz kafa yastığı almalıyım düz kafa olmasından korkuyorum öneri yastık fikri olan var mı ,?
Leylagyk Yusufemir-2023 bi sağa bi sola yatırman daha iyi olur 1 kız annesi olarak tan diye bilirim 2.5 yaşinda kızım şükğr birşey yok olmadı da
Eymenmoms Yusufemir-2023 ben bi sağ bi sol bi yüz üstü bi sırt üstü hep sayarak yatırdım sorun yaşamadım ama kaynanam inatla bana düz yatır yumrusu gitsin derdi görümcemin çocukları düz kafa oldu sanırım anasını fazla dinlemiş kınamıyorum haşa ama inatla düz kafa olsun isteyen gerizekalılar var çevremde
pediatrihemsiresi Yusufemir-2023 düz kafa yastığım vardı ama hiç kullanmadım dönüşümlü sağ sol düz yatırdım sıkıntı olmadı
ElifKarata Yusufemir-2023 yeni yeni modolar kuzum bunlar 🤣😍Bi sağa Bi sola yatırcaksin ilk başlarda.sonra düz yatırmaya da başlarsın zaten ilk zamanlar sırt üstü yatırılmaz ki kusma durumları çok oluyor Allah korusun kusmuguna nefes alamaz.saga sola yattığı zaman kusmugu akıp gidiyor ağzından.
Tugceleventsoy Yusufemir-2023 oğlum 4 yaşında herkes top kafa diye seviyor😂😂bebekken 6 ayına kadar reflü yatağında yastıksız bir saat arayla sağına ve soluna yatırdım sonrasında sırt üstü sağ ve soluna yatırmaya çalıştım normal yatakta zaten o aylarda hareketlendi için kendi yatış şekillerini kendileri belirliyor açıkcası kafa yastığı çokta bir işe yaramıor canım