incialpr Kızlar merhaba, 24 haftalık kilolu hamileyim. Bebek hreketlerini hala hissedemedim ve bu durum beni strese sokuyor
bombshell incialpr benim ikinci hamileliğim 22 haftalık hamileyim şuan 1 aydır hissediyorum ama ilk hamilelikte daha geç hissediliyor
Eso66 incialpr benim ilk hamileliğim kiloluyum bende 20 haftada kıpırtı vardı net olarak 21 haftada hissetmeye başladım hemde aşırı hareketli
Sudenaz9013 incialpr canım bende kiloluydum geç hissettim kendini üzme çiklota falan ye sol tarafına yat mutlu olunca anne bebek daha çok hareket eder
Cnsu11 incialpr ben 22 den sonra ufak ufak hissrmeye başladım 24 ten sonra hissedersin merak etme anne kilosu göbek çevresi yağlanması varsa ve plesanta anterior ise geç hissedersin detaylıya girdiysen rapor kısmında yazar plesenta anterior veya plesenta posterior yazar benimki anterior olduğu için geç hissettim
incialpr Sudenaz9013 ah çok çok teşekkür ederim moral oldu bana. Herkes o kadar soruyor ki bende onalr sordukça stres yapıyorum
Seda____1111111 Merhaba kızlar 23 haftalık hamileyim ilk hamileligim hareketlerini geç hissettim ama iki gündür bir yavaşlama var harekette neden acaba 🤔 gün içinde bir iki defa belli belirsiz oluyorsa o kadar sadece
incialpr Cnsu11 bende de plesanta ön duvar diyor belkide o yüzden hala hissedemedim, çok teşekkür ederim bu bilgi için
Cnsu11 Rabiasamet27 ben 22 den sonra hafif hafif hissetmeye başladım daha erken korkmayın bende sizin gibi stres yaptım hiç gerek yokmuş
Rabiasamet27 Cnsu11 ay yarın kontrolümuz var bakalım inşallah iyidir anne olmak çok zor sürekli aklımda ve acaba normalmi diyorum
Cnsu11 incialpr rica ederim ön duvar olunca bir yastık gibi düşünün anne karnı ile bebek arasında bir yastık gibi oluyor ve bebek hareketleri çok daha kuvvetli olunca bebek büyüyünce hissediliyor
Havvaca incialpr bende kiloluyum. Herkes geç hissedersin dedi ama 17+2 de o kadar net hissetmeye başladım ki. Dr çok hareketli bir bebek hissetmemen imkansızdı zaten diyo. Çocuklada alakalı biraz bence
Mineee66 incialpr kilolu derken kaç kiloyla hamile kaldınız bende 78le hamile kaldım şuan 27 haftalığız 93 kilo oldum hareketlerini baya net hissediyorum ikiz benimkiler ondan belkide