Bet1 guzelanne01_ bende 35+1 im daha gün vermediler yarın kontrolüm var ama gene verilmez sanırım haftaya gene gidicem muhtemelen o zaman gün verirler. Bir an önce gün almak istiyorum artık
Nazli_cvk55 guzelanne01_ 2. Doğumum olacak 32 hastalıkken yanı geçen hafta 39.haftadan önce almayacağını söyledi yanş 24-25 temmuza gün verdi bebeğiniz doğum kanalına girmediği sancılanmadığımız sürece 39 dan önce yapmıyor benim doktorum tabi burda bebeğin gelişimi vs önemli
guzelanne01_ Sulte bana doktorum gün verdi ama merak ettim 37+0 haftalığım 21 haziran dedi yani 38+2 oluyorum bebeğimde bu hafta 3 kiloydu
Sulte guzelanne01_ ben daha gun almadim 35+2 yim suanda gecen hafta 2700 du bakalim kac olmus ama galiba 39 gibi alir
guzelanne01_ Sulte benide 39 haftamda alacaktı aslında ama bayrama geliyor resmi olrak tatiller tıpta özele gidiyorum bu yüzden 38+2 olarak doğurmuş olacam
guzelanne01_ Bet1 banada bu hafta verdiler canım 35 te gittim 36 ta gittim Ssvd adayıydım catı muayanesi olumsuz oldu Bayramdada denk geldiği için 38+2 olarak gün verdi sanırsam senin bayramdan sonraya kalır
Bet1 guzelanne01_ bende 3 temmuz istiyorum zaten bayramdan sonraki gün hemen eğer beklerse o zamana kadar. Erken doğum riskim var çok sancım çıkıyor. Bakalım yarın nstm nasıl olacak
guzelanne01_ Bet1 bende sancı filan yok canım bebek döndü ama kanalada girmedi çok istedim normal doğum ama malasef🦦
Bet1 guzelanne01_ bende istedim ama hastane o riske girmiyor acilmam da genelde çok kolay oluyor ve sancı çok hissetmiyorum aradan da tam 5 sene geçmiş oluyor
guzelanne01_ Bet1 benim 12 yıl geçti doktorumda onayladı destekliyen bir doktor zaten ama malasef çatım yok acılmam 0 sancımda 0
Bet1 guzelanne01_ sağlık olsun kuzum hayırlısı buymuş sağlıkla kavuşmak en onemlisi. Ben ilkinde 8cm açılmayla gittim makat gelişti