Yagmurfatih 38+3 hamileyim bebek kanala inmiş göbeğimde düştü ne zaman doğar bilmiyorum sizin durumlar nasil ilerliyor maksat fikir olsun .
Sedavedoga Yagmurfatih bizde yarın 38 oluyoruz geçen hafta kanalda değildi bebek inşallah bu hafta kanala inmiştir bir an önce doğsunlar 😂
Emiinnee Yagmurfatih 38+5 bebegim kanala inmis ama az belirtilerim vajinama cok baski yapiyor sizliyor Arada ama o haricinde baska bi belirti Yok hemen gelsin hayirlisiyla
Sinem1925 Yagmurfatih bizimki doguma hazirlamamis kendini kanalda inmemiş pazartesi tekrar kontrolumuz var sanırım sezaryen benim :/ bu saatten sonra donmesi çok zor olur diyorlar
yanlisanlamaama Yagmurfatih salı günü sezaryen olacağım 🥹 benim bebiş şimdiden 4 kiloya yaklaştığı için normali bekleyemiyoruz bide sağlık sorunlarım var çok korkuyorum çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim 😥
_Serapimherseyim01 38+4 bebek dogum kanalının en aşağısına inmiş bir ıkinsam gelcek ama gelmiyor pazartesi kontrolüm vardı suyumda azalma olmuş şansın olursa gel dedi ama suanlik birseyim yok 😇
cauuv1 Bende 38+2 yim zorunlu sezeryan olucam 6 gün sonra. Ama geçen hafta kontrolde bebegin bası baya asagıda dedi. 3 gün sonra alttan muayene edecek belki o gün yatırırız dedi doktorum
Tugcedmr_cn Ben bugün 38 oldum ama hiç belirti yok karnım da inmedi 😶 siz neler yapıyorsunuz doğum için
Tugcedmr_cn Hillary benimde kanalda ama nstde sancı falan çıkmıyor 3-4 gün önce nişanım geldi ama tık yok
Lagerthha Yagmurfatih göbe peri5860 evet bakteri tuvaletlerden almış olabılır ona ilaç verir onu kullan mutlaka kasılmalar senin yaşam tarzından oluyor hemen ılık duşa gir rahatlarsın