Masal-10 Arkadaşlar tatlı yiyince erkek ekşi yiyince kız Güzelleşiyorsan erkek çirkinleşiyorsan kız Miden bulanmıyorsa erkek bulanıyorsa kız Gerçekten uyuyor mu meraktayım :)
Yenibirannee Masal-10 2. Gebeligim ikiside kız 😊 Tutanlar; mide bulantim hep var , göbeğim yaygan ve hep ekşi yemek istedim.. Tutmayanlar: iki gebeligimde de Güzelleştim 😊
iremkoftercioglu Masal-10 ilk gebeliğim kız mide bulantım sivilcem hiç bişeyim olmadı şimdi erkek bulantı sivilce ne ararsan var 😂 bence bünyeden bünyeye değişiyor
esraylcnkayaa Masal-10 tatlıya düşkünüm bulantım hiç olmadı, güzelleştim veee kız. Yani hiçbir alakası yok :)
Masal-10 Yenibirannee Ahahha tutan durumlarda olunca insan acaba diyor işte :) Bende meraktan sizlere sorayım dedim hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah :)
_Fasulyem_30 Kız💕midem bulanıyor, ekşi yiyorumm, ama aksine sivilceler gitdi güzelleşdim😄eşimde bak kızım güzelleşdirdi diyerek şaka yapıyor😄😄
irem01 Masal-10 kızımda hiç bulantım olmadı çok rahat bı hamilelik geçirdim hiç sivilce olmadı yüzüm guzellesti karnım sivriydi. Bu sefer bulantı tiksinme sivilce baş dönmesi ne ararsan var 😅 çok ağır geçiyor. Yüzde doksan erkek dedi bende tutmadı hiçbiri