Zeyna27 Ucankus hayırlı olsun pozitif 2 gün sonra tekrarlayın 2 katı artış olup olmadığına bakın sağlıkla gelsin değer 49
myangelson Ucankus hayatımda gördüğüm en tuhaf sonuç bu 🥴 referans aralığı falan mı o ne alaka anlamadım valla
Motherandbaby_ Ucankus Acaba önceki değeriniz 12 olup şimdi ki değeriniz 49 olabilir mi çünkü önceki forumlarınızda beta değerinizin 12 olduğunu yazmışsınız sanırım o yüzden bu şekilde gözüküyor
Ucankus Minigimvebiz yeşil olan yerde sonucum yazıyor gibi geldi çünkğ yazdır deyince sonucum 12 geliyor ama 49 ney anlamadım
myangelson Ucankus bana da öyle geldi 12 sonuç gibi geldi ama referans aralığı ilk defa bu kadar yüksek ve kusuratli görüyorum 🤷🏻♀️😂 doktora ne zaman soracaksin 😅 bunu anca doktor aydınlatır bize 😅
Ucankus myangelson kan tahlili bile 300 TLydi o yüzden bu hastaneye gidemicem. Bu kanı yaptırdıktan 36 saat sonra sağlık ocağına verdim 12 geldi ama doktor laboratuvar farklı olabilir dedi yarın tekrar kan vereceğim sağlık ocağına 🥹
Ucankus ferhpnar Miracleee nino033 Aysel_krdg ferhpnar myangelson Motherandbaby_ Referans aralığı bu şekilde çıkıyor
myangelson Ucankus sonucundan da belli baya farklı bir beta testi 😂😂 ver bakalım ne çıkacak sonuç. Ya da tahlil yaptirdigin yerin sekreterine falan sor sonuç almaya geldim bunun sonucu ne falan diye