cemilev Merhabalar hanımlar yarin saat 2de sezeryana alinicam doktorum sabah 7 de yeme içme kesilecek dedi hafif seyler ye dedi ama kahvaltılık mi yediniz meyve yoğurt tarzı birseyler mi yediniZ hanımlar yardımcı olursanız sevinirim yanlış birseyler yapıp bagirsaklarimi bozmak istemiyorum çünkü 8 saat açlık orucu olucam
Mervekaya Icecek olarak kendi yaptigin kayisi suyu olabilir. Peynir az ekmek tuzsuz sekersiz seyler olabilir diye düşünüyorum. Az haslanmis yumurta. Tibbi bir bilgi degil tahmini seyler söyliyorum
BebikveAnnesi Merhaba, yumurtayı hazmetmek zor olabilir. Ben de geçen hafta planlı sezeryan oldum. Peynir, ekmek yedim ve açık çay içtim. Zaten hastanede serum bağlıyorlar açlık hissetmiyorsunuz.
cemilev BebikveAnnesi Yumurtadan tiksindim zaten normal kahvaltılık yerim hafif ben yoğurt meyve yemeği düşünüyordum postu iyiki açmışım belki midem bozulacaktı
cemilev oglummehmedim Sorma zaten bir heyecan var bugun yemek bile istemiyor hic birsey cnm zorla yiyorum yemiş olmak icin kelebekler uçuşuyor midem de😍