63_Emine Benim kan grubum B Rh pozitif eşimin A Rh pozitif acaba uyuşmazlık varmı 28+0 hamileyim yinede korkuyorum bilgisi olan bilgilendirebilir mi
Hayalim1_ 63_Emine bence yok gıbı doktorunuza bir danışın benımkı Arh negatif eşiminki Arh pozitif bizde uyuşmazlığı var canım tedbir aldık biz
Gamze_cnky 63_Emine kan uyuşmazlığı kadının - erkeğin + olduğu durumda oluyor. Tam tersi; erkek - kadın + olsa bile uyuşmazlık olmaz Tek şart ; Kadın - Erkek + olmalı uyuşmazlık için.
denizom 63_Emine hayır yok. Korkulacak bi durumda yok olsa da canım. Ama anne negatif baba pozitif ise oluyor uyuşmazlık.
Hafizebirhanim 28 haftalik hamileyseniz zaten kan uyusmazligi oldugunda doktorunuz soylerdi diye dusunuyorum. Ben 0rh- esim arh+ bizde kan uyusmazligi var ve ignesinide vuruldum lakin zaten bnu nikah zamanindada snrasnda doktorlarda soylemisti
Yagmurmeric İki tarafta negatif veya iki tarafta pozitif olduğu sürece bi istisna olmadığı sürece kan uyuşmazlığı olmaz diye biliyorum ☺️
Yasemen06 Bizim eşimle kan uyuşmazlığımiz var ve 28 inci haftada iğne olacağım kan uyuşmazlığı için annenin negatif babanın kan grubunun ise pozitif olması lazım