Rabia54 EmelBG yok canım adatipa gidiyorum ya ben orda olucak ama bildiğim kadarıyla eğitim araştırmada sadece riskli sezaryan lar oluyor kadın doğum da normal doğum ve tehlikesiz sezaryanlar oluyor onu bir sor gidince eğitim araştırmada normal oluyormu diye birde kanama suyla alakalı neden anlaamdim bebeğin eşi mi acaba rahim ağzına yakın o ihtimal bendede vardı düzeldi ama yinede kanaama çok oalhilir dedi doktor kan falan takabiliriz dedi de bakalım neler olucak yarın inşallah kolay geçer 🙏💞
EmelBG Rabia54 Buraya geleceksin dedi tatlım agrı sancı olur suyun vs gelir dedi burada olucak dedi .Kordon sarkması olabilirmiş o yüzden büyük ihtimal orada yoksa derdi kadın Doğuma git diye .Ki oraya hayatta gitmem yani yok .
EmelBG Rabia54 Kanama dogumdan sonra durmayabilir dedi şuan bi kanama yok tatlım .Oda rahim kasılmış su fazlalığından rahim toparlamama sorunsalı olabilirmiş buda aşırı kanama durmayan oluyormuş , su kaynaklı o yüzden dedi .
EmelBG Rabia54 Bakalım Hayırlısıyla kurtulursun Allahım inşallah saglıkla .Alıcaksın tosbiginiiiii 🙈🙈🙈
Rabia54 EmelBG he iyi eğitim araştırma güzel canım korkma.allahin izniyle hiç bir şey olmaz inşallah 🙏🙏
Maviii EmelBG suyu fazla olan bir arkadaşı 38. haftasında sezaryen ile, doğuma aldılar.. araştırmadım ne gibi riskleri var diye ama, sanırım anne ve çocuk için sıkıntılı bir durum. ama endişe etmeyin haftanız gelmiş zaten doğum için
Merrcimek EmelBG Hakkında hayırlısı olsun canım. Haftanda iyiymiş aslında sezaryenle bekletmeden alabilirler. Benim 36+6 da aldılar gebelil zehirlenmesi ve gebelik şekerim vardı. Çok şükür gayet iyi bebeğim darısı başına inşallah 🙏🏻
EmelBG Merrcimek Amin inşallah tatlım normel ilerliyor dedi vs vs bakalım hayırlısı olsun tatlım artık 🎀.
EmelBG Rabia54 Ayyyy maşallah nasıl geçti Doğum nasıl oldun tatlım ? 🎈🤩.Allahım Hayırlısıyla buyütmeyii nasip etsin 🎀.Bizde bekliyoruz tatlım henüz ses seda yok Cuma gideceğiz kontrole 39+2 olucak o zaman 40 görcez herhalde 💜🤩
Rabia54 EmelBG hayırlısı olsun kuzum vakti saatinde gelir inşallah 😊 sağol canım Allah razı olsun darısı başına 😊 cumartesi sezaryan oldum işte biraz zor ama dayanilmicak kadar değil dün eve geldik oğlum yanımda emismeye çalışıyoruz sütüm geldi dün Allah'a şükür öyle yani iyiyiz suanlik ağrılar hariç sıkıntı yok
EmelBG Rabia54 Oy maşallah yaaaa minnağınaa kavuştun ne güzel emsin missslerrrr gibi göbişkosu doysun tostiğinnnn 🙈🥰Amin inşallah tatlım hayırlısıylaaa 🤩🤩🤩
aysssmt EmelBG bana da yenidogan unitesi olan bi yerde sezadyen dogum dedi sizin bebginizde bir sikinti oldumu suan 37 haftadayim siz kac haftalik dogurdunuz