Caglaermis1 Biz kızımla 30 bir haftalik olduk en son doktor kontrolümüzde kasilmam olduğunu ve uyku sırasında dönmek zor olduğunu söylemiştim doktorum magnezyum yazmış aranızda kullanan varmi kızlar bilgi verirmisiniz?
myangelson Caglaermis1 hamilelerin çoğu kullanıyor zaten magnezyum ben 18. Haftamdan itibaren kullanmaya başladım
Merveee_56 Caglaermis1 bende 30 haftada kullanmıştım bel ağrım oluyor diye sonradan doğum sancısına engel olduğunu duyup bıraktım
Sunshine__ Merveee_56 Gerçekten böyle bir şey var mı kim dedi bende 17. Haftadan beri kullanıyorum çok memnunum şuan 22.haftadayım sayesinde rahat uyuyorum
myangelson Merveee_56 Merveee_56 formda okumuştum canim Doktorun yazdı diye düşünüyorum ilacı eğer doktorun yazdıysa onun yazdığı bir ilacı forumda okuyup kafana göre bırakmak ne kadar mantıklı ?
Esracigdem Caglaermis1 krampları kasılmaları engellemek için kullanılıyor. Yemek esnasında sabah aksam verdi bana size nasıl verdi bilemiyorum
tunasmom Caglaermis1 doktorumla daha geçen gün konuştuk 36 haftalığım kullanmanda bir sakınca yok devam edebilirsin demişti
tunasmom Caglaermis1 12.haftamdan itibaren kullanıyorum çokta memnunum magnorm kullanıyorum tadını sevemesemde iyi geliyor
waldorfb Caglaermis1 Doktorunuz geç bile kalmış bunu vermekte ben 3. Ayımda başladım osteocare kullanmaya fiyatlı ama çok iyi geliyor içinde farklı bileşenler de var
1kucukbaby Caglaermis1 ben kullanıyorum çok faydalı geliyor tavsiye ederim sabah ve yatmadan önce 2 alıyorum
Merveee_56 myangelson doktoruma sorup bıraktım doktorumda son haftalara dogru ben zaten birakmani soylicektim dedi
myangelson Merveee_56 o zaman forumda okudum ve doktoruma sordum diye eklersen burada daha bilgilendirici olur çünkü okuyan herkes benim gibi kendi kafana göre bıraktığını sanacak ki sadece forumda okudum diyince çok normal böyle anlaşılması
Sunshine__ Caglaermis1 Birde şu var Kızılay Erzincan maden suyu var günde 1 tane içseniz onun içindeki magnezyum diğer maden sularına göre daha fazla magnezyum kullanmanıza gerek kalmaya bilir ben magnezyumu kullanmadan önce öyle yapıyordum faydasını da gördüm