Dyygu-ky Elelenın instagram hesabındaki online sitesinden alışveriş yapan varmı fiyatlar cok uygun olumca dolandırıcı falan mi acaba diye emin olamadım 🥹🥹
Dyygu-ky betty12 elektrikli ana kucağı heryerde pahalı ama orada 1800 filan onu almak istiyorum emin olamadım
betty12 Dyygu-ky yorumlar varsa ona bak canım yoksa da şikayet sayfaları oluyo instagram adını yaz ordan arat bakalım
Zynppp_0999 Dyygu-ky Bende park yatağı ve ana kucağını ordan aldım çok güzel ve kaliteli geldi. Kesinlikle sıkıntı yaşamazsın ben siteden sipariş verdim aklıma takılan bir şey oldu mu da whatsap tan sordum hemen cevap veriyorlar.
sevilayc Biz sitesinden anne yanı park yatak aldık her şey çok iyi geldi sağlamdı kargo vs gelir gelmez kurduk bir sıkıntısı yoktu
sevilayc Dyygu-ky direkt googledan elele yazınca olan siteden aldık instadan hiç bakmadım yani bilemiyorum orada da aynı site mi yazıyor
Dyygu-ky Eceee bende ana kucaği alıcam onun için merak etmiştim baya uygun fiyatlı olunca sağolunn ☺️
Eceee Dyygu-ky evet bende ilk Trendyoldan gördüm beğendim yorumlarda çok iyiydi dedim bi kendi sitesine bakayım daha uygun fiyatlı olunca hemen aldım 😅
Dyygu-ky SaHil_Hayat bende anakucağı alıcamm 1800 fiyatı baya iyi geldi bana baska yerlerde ve markalarda cok daha fazla