gizemlianne Kızlar 29. Haftalık hamileyim ve son 1 bucuk haftadır acayip bi mide yanması var yanıyoe yanıtoe sonra kusturuyo beni halsizlik yorgunluk kollarım bile tutmuyoe neden böyle oluyo ne olur yardım edin :(( kötü bişey mi var siye korkuyorum
Defnem07 gizemlianne eski yazılardan buldum bende 28 hafta yeni oldum ama 5 gündür her gün aksamlari kusuyprum sizinki ne zaman geçti sormak istedim
Diamonds gizemlianne kalkar kalmaz bir kaç dilim kabuğu soyulmuş ayva yiyorum çok iyi geliyor mide bulantısını kusmayı engelliyor tavsiye ederim
HamidoDemirci gizemlianne ay kardeş aynı beni yazmışsın 31. Haftamdayım geçen hafta fena bir grip atlattım o biter bitmez mide bulantısı halsizlik başladı hamileliğin ilk haftalrınfaki gibi mide bulantılarım geri geldi tiskinti de başladı ne yesem ağzıma geliyor
Deletedmom411 Ben de 29.haftayım kusmam hafiflemişti 1 haftadır sabahları yine fena halde geri geldi bebeğim döndüğü için midemi tepikliyor diye düşünüyorum artık sabahları ve acıkınca fena bir bulantı geliyor :/
SuSerkan Doktoruna söyle mide yanması için ilaç yazsın canım bebeğine zararı olmuyor boşu boşuna mide yanması çekme gerçekten vücudu çok yoruyor 🙏