Umutunelifi93 acarsmom 13 haftalıktı İstanbul Zeynep kamil e geldim devlette yaptırdım kan sonucu 10 güne çıkıyor grafik şeklinde onu yaptırdığın hastaneden alıyorsun ve Kadın doğumlulardan yada kendi doktorun varsa özelde ona gösterebilirsin canım
Umutunelifi93 acarsmom evet onuda devlette yaptırabilirsin Mhrs den Kadın doğum bölümünü seçiyorsun muane yeri kısmına dopler yazar ona tıklayıp randevu alacaksın bnde 20 haftama geldiğimde alıcam yer bulursam ☺️
acarsmom Umutunelifi93 yaa cokk teşekkür ederim ilk bebeğim hep ozeldeydim hiç bilmiyorum çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim 🌺♥️
Umutunelifi93 acarsmom rica ederim canım bnmde ilk gebeliğim bu tarz şeyleri tahlil vs devlete gidiyorum malum çok pahalı onun dışında bnde özele gidiyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız
acarsmom Umutunelifi93 benim ikinci bebeğim olucak 🙈 ilk gebeligimde hep özele gittim demek istedim bu gebeligimde böyle şeyleri devlette hallediyorum bakalım yanlış anlasilsin istemedim inşallah sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah ♥️🌺