Ervaduru Daha önce veya hamileliğinde mr çektiren varmı baş ağrım geçmiyor 2 kez mr çekildim ilacsız düşünüyorum acaba ilacsız çekildiği için mi fözükmüyor bir sıkıntı varsa diye ilaclu me ve ilacsız mr farkını bilen var mı cok fark eder mi
myangelson Ervaduru ilacliyi birşeyden şüphelendikleri zaman çekiyorlar genelde benim ilk çektirdiğim ilacsizdi sonra birşeyden suphelenmisler çağırmışlardi tekrar ilaçlı bir şekilde çekildi daha net görmek için sanırım 🤷🏻♀️ daha sonra bütün çekilen mr larim ilaçlı çekildi beyinde bir sıkıntı görüldüğü için
myangelson Ervaduru ilacliya gerek duyulmamistir belki normal mr da bir sıkıntı gorulmediyse çekilmemiştir doktor birşey demedi mi? Geçen eşim de çektirdi ilaçsız bir sıkıntı çıkmadı doktor migren teşhisi koydu. Sürekli başı ağrıyordu her gün
Mustafayigitvebeytugannesi Ervaduru canım belki gebeliktendir baş ağrın benim ilk 3 ay başım çok ağrımısti bir türlü gecmiyordu.
myangelson Ervaduru öyle dediyse bir sıkıntı yoktur sonuçta nöroloji doktoru falandır bakan yani. Hamilelik kaynaklı olabilir bazılarında baş ağrısı olabiliyormuş