alimerve benim normalde günü verilmişti ama gününden önce bı cumartesi sancım çok geldi doktora yazdım ebeleri bilgilendirdigini sancım artarsa hastaneye gelmemi söyledi. Cumartesi öğleden sonra çalışmıyorlar çünkü sancım çok arttı öğlen 3 gibi gittim nst de sancım çıktı açılma vardı ebe muayne etti normal doğum mümkün değil dedi zaten doktorum önceden söyledi kemik yapın uygun değil ama istersen denerim normal doğum diye ben istemedim. Sonra doktora haber verdiler hemen geldi zaten çok uzun sürmedi bu arada Dr gelene kadar beni ameliyata hazırladılar. Sondayi ameliyathanede spinal yapıldıktan sonra taktılar hissetmedim zaten orda sürekli konuşuyorlar senin kafanı dağıtıyorlar konuşurken falan oğlum ağlamaya başladı şok oldum sanki daha uzun sürecek gibi gelmişti sonra oğlumla resim flaan çekildik bebeği götürdüler oğlumu hazırlayana kadar da benim işlem bitti yani toplamda yarın saat sürmeden bitti diyebilirim. Odaya geldim hemşireler üstümü giydirdiler sonra minnosumu yanıma getirdiler. Ara ara sütüm varmı vs kontrol için geldiler ben o geceyi çok rahat geçirdim ilk yürüme vs çok rahattım hatta o kadar çok yürüdüm ki hemşireler böyle olursa sabah çıkarsın sen dediler ben akşam 6 da sezeryan oldum sabah 11 de taburcu oldum.