Merveatan Elif_baris ben de kimyon çayı içiyor ve içiriyordum. 1 barlar kaynamış suyun içine bir çay kaşığı kimyon döküp 3-5 dk demleyip sonra süzüp içiyordum. Kızıma da 2-3 damla veriyordum. Ben doğumdan sonra kurufasulye nohut bile yedim bu yöntemle
Elif_baris Merveatan valla cay gibi olanlari denicem bakalim allah yardim etsin hepimize biri bitiyo digeri basliyi
548262 Çörek otu yağı ile zeytinyağını karıştırıp hep karnını ayak altını ovdum.bebek taşıma aparatıyla kucakta zıplattım yavaş yavaş tabi kolik müzikleri dinlettim o da rahatlattı 3aylıkken azalmıştı
Melhaercan Elif_baris tatlım hemoroidde ve basurda hakiki zeytin yağını oraya pamukla sürüyorlar şifa için neler neler yapılıyor bu bebek allahin izniyle günahı olmaz şifa olsun
Btugl Elif_baris emziriyorsan sen yediklerine daha dikkat et cnm ve eczaneden damla al düzenli kullan
DilekayiroluAy Elif_baris kızımda 7 çeşit gaz ilacı denemiştim malesef 4 ay bitmeden hiç biri geçirmedi
Ssseval Titreşimli anakucağıda bazı bebeklerde işe yarıyo. Bazı yerlerde rezene 4 yaşa kadar kullanmayın diyo. Humana tarzı rezenelerde de içinde sadece %0.4 oranında bulunuyomuş ondan işe yaramıyo
Elif_baris Denizz19 2 aylik olmasina ragmen yeni 4 100 oldi bence kilosu normal bebeklere gore az niye 10 dedi o zman ,
Denizz19 Elif_baris belki boşluğuna gelmiştir bilmem ona tekrar sorun ama kilosuna göre damla verilir hep
Elif_baris Melhaercan simdi dediginizi yaptim valla damla da verdim vermem diyoodum napayim uzuluyorum oyle yapinca
Berilikom Elif_baris ben üç ay çektim kızımda neler çektik o ağladı ben ağladım yapıcak bişey yok üç ay sabır sonra düzeliyor karnının üstüne yatır masaj yap
Elif_baris Denizz19 ozel hastane canim boşluk olurmu haram olsun o para oyleyse valla kizima bisi olsa öldürürüm o adami
Elif_baris Melhaercan ayni valla sabaha kadr o agladi ben agladim bide daha fena agliyo 3 gundur boyle kotu oldu