benaslindayohum Kızlar 2 gündür belim ağrıyor, bazen kendimi doğrultup yürüyemiyorum bile ve en sonunda bugün afedersiniz istifra ettim sizce sorun var mıdır? Pazartesi gidicem doktor kontrolüne ama sorun var git derseniz yarın özel doktora gidicem 😞
xbebegimx benaslindayohum kasik agrim cok var ozellikle rahmi yanlardan cekistiriyo gibiler sislik de basladi bel agrisi ondan mi acaba
Yenibirannee benaslindayohum kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Benimde belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ama dayanamayacağım gibi değil. Ilk gebeligimde de bu ağrılarım oluyordu. Yine nolur nolmaz bence ihmal etmeyin 🌸
Gamgamze benaslindayohum 19+4 üm kasık ağrım sırt ağrım ve bel ağrım var bugün detaylıya girdim çok şükür bir sorunum yok ağrılarım için doktor magnezyum verdi
MMad benaslindayohum ben de 19+3 üm sağ kasığım batıp duruyor bi kaç günde bir benim de normalde ben hep uzanıyorum açıkçası oturmuyorum ğek ından bel ağrısı doğru düzgün yaşamıyorum ama bugün avmye gittim arkadaşımla oturdum biraz o zaman belim ağrıdı
benaslindayohum Servikal yetmezlikte var onun için fakülte takipliyim ama dediğim gibi pazartesi kontrol lütfen yazar mısınız, 2. Gebeliğim ama bu çok farklı 🥺😞
benaslindayohum xbebegimx bebek kilo aldıkça sırt üstü yatmak ağrıtıyor onu biliyorum ama hep yan yattığım halde neden ağrır onu bilmiyorum 😞
xbebegimx benaslindayohum rahim buyuyp yukari ciktigi icin de olabilirmis nette oyle okudum ama insallah onemli bi sey yoktur🌸
deniz2812 benaslindayohum ilk gebeliğimde benimde pürüzsüzdü gerçekten ikinci de acı yediğimde özellikle bi ağrım oluyo sanki düşük yapıcakmışım gibi mahvediyor beni 3 4 saat
benaslindayohum Yenibirannee benimde oluyordu hatta göbeğimde sertleşiyor du o gene doğuruyormuşum 😁 hep serum ilaç önlediler ama haftam büyüktü 😞 bu kadar erken olması korkutuyor gözümü
benaslindayohum Yenibirannee evet ya bunda kanamam olmadı ilk aylarda ama şuanki şikayetlerim çok fena 🥺 kızımla da ilgilenemiyorum annem işten geldiği gibi ona verdim eşim gelene kadar annemde durdu
Yenibirannee benaslindayohum benimki de 22 aylık onun peşine kosturmaktan akşamları eşimi zor bekliyorum alsin oynasın diye. Sağlıkları yerinde olsunda napalim oyle yada böyle geçecek bu günler de🤗🤗
benaslindayohum Yenibirannee inşallah sağlıkla doğuralım da zaten peşinde koşturmaktan kilo da almadım 😁 sizinde öyle mi
Freyan Cok ayakta kalınca benim de agriyor veya oturdugumda kuyruk sokumum açıyor. Mutlaka uzanıp dinlenmem gerekiyor
benaslindayohum Gamgamze kan tahlili yapmadan veriliyor mu? Bende talep edicem decavit kullanıyorum içinde var 100 mg magnezyum ama yetmiyor mu diye düşünüyorum
benaslindayohum MMad oturmak yaramıyor evet ama el mahkum kızım oturmama bile izin vermiyor 😞 uzandığım anda kucaak diyip üstüme geliyor düzgün yatsa tutucam ama dirseğiyle karnıma bastırıp kalkmaya çalışıyor bu sefer de göbeğimin acısı dinmiyor of of 😞
Yenibirannee benaslindayohum bende bu ay kilo vermişim 🥲 havalar güzelleşti artik gun aşırı parktayiz 🤗
Freyan benaslindayohum Benim de oldu öyle sebepsiz bi kac gun geçmedi sonra geçti ister istemez vücut değişiyor rahim büyüyor kendine yer açıyor bunlar etkiliyor olabilir . Dr gidince bi sorun isterseniz ama çoğu kişide ağrı oluyor