Gecen cuma acile gittim kızlar 40+2 de bebeğin haraketleri az gibime gelmişti catın müsait yumuşaman var yatış verelim takibe alalım acılman kolay olur dediler kabul etmek istemedim 41 i beklemek istedim ama eşim ve doktor yüzünden ikna oldum neyse gelelim o kötü güne
Alttan suni sancı verdiler ben o sancıyı ertesi gününe kadar cektim dayandım cok agır değildi ertesi günü artık o kadar canım daraldı ki hanımlar yeter cıkmak istiyorum dedim eşim baş hekime cıkmış durumu anlatmış cunku sancım var geliyor gidiyor düzensiz ama beni o kadar cok yordu ki neyse baş hekime cıkınca eşim doktor dogumu hızlandırdı alttan bir sancı daha taktı kısa sürede suyum geldi ve gelen su ile o cıktı ardından kalktım duşa girdim plates topuna oturdum sancım kesilmedi ama 5 dk da bir devam etti koldan taktılar bu sefer ve birden ıkınma hissi geldi ve ıkındım ebe geldi sadece nefes al ver yorma da kendini dedim elimde değil geliyor baktı bebeğin başı gelmiş ıkınma hissi devam ediyor geldikce ıkınıyorum beni hemen catala aldılar ve ben 4 ıkınma da 9 haziran 19:05 de dünyalar güzeli kızımı kucagıma aldım ama alana kadar ömrümden ömür gitti o boşa yapılan sancı yüzünden ilk gebelik ve tecrübesizlik ve kötü doktor kurbanı oldum neyse saglık olsun kızım şuan yanımda ve bu his bambaşka 🥺
Hamileyken hevesle yazmayı beklediğim acılı dogum hikayem
Ayy sonuna kadar bebeğe bişey oldu sanarak korka korka okudum, sağlıkla kucağına almak nasip olmuş çok sevindim 🙏🏻 özel miydi devlet miydi bu arada
reisMom hayırlı olsun Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin özel miydi devlet miydi gittiğiniz hastane
Z_e_y_a_gul saolun Allah razı olsun devletti
esraEb inanın benim tek aptallığım daha bir kac günümün daha var olup sıfır sancı ile yatışı kabul etmemdi daha gününüz varsa bebekte sıkıntı yoksa kabul etmeyin
He sonradan hızlandırmak yerine yattığım andan itibaren hızlandırsalardı sıkıntı yoktu cekerdim cunku acılmam birden oldu saglık olsun tecrübe oldu 2 de düşmem böle hatalara sizde korkmayın Rabbim su gibi dogurmayı nasip etsin benden sonra kendi sancısı ile gelen bir kadına koldan suni verdiler kadın 1 saate dogum yaptı mesela
Ayyy canim başlıga bakarak bebeğe birsey oldu sandım çok şükür ikinizde iyisiniz önemli olan bu🙏 birsey sormak istiyorum canim sanciyi oyle artirabiliyorlarmj bi anda neden baştan vermemişler az az vermisler hiç sordun mu? Birde bende 40i doldurdum. 40+2 olana kadar açıklık yumuşama VS varmiydi sende