Gecen cuma acile gittim kızlar 40+2 de bebeğin haraketleri az gibime gelmişti catın müsait yumuşaman var yatış verelim takibe alalım acılman kolay olur dediler kabul etmek istemedim 41 i beklemek istedim ama eşim ve doktor yüzünden ikna oldum neyse gelelim o kötü güne
Alttan suni sancı verdiler ben o sancıyı ertesi gününe kadar cektim dayandım cok agır değildi ertesi günü artık o kadar canım daraldı ki hanımlar yeter cıkmak istiyorum dedim eşim baş hekime cıkmış durumu anlatmış cunku sancım var geliyor gidiyor düzensiz ama beni o kadar cok yordu ki neyse baş hekime cıkınca eşim doktor dogumu hızlandırdı alttan bir sancı daha taktı kısa sürede suyum geldi ve gelen su ile o cıktı ardından kalktım duşa girdim plates topuna oturdum sancım kesilmedi ama 5 dk da bir devam etti koldan taktılar bu sefer ve birden ıkınma hissi geldi ve ıkındım ebe geldi sadece nefes al ver yorma da kendini dedim elimde değil geliyor baktı bebeğin başı gelmiş ıkınma hissi devam ediyor geldikce ıkınıyorum beni hemen catala aldılar ve ben 4 ıkınma da 9 haziran 19:05 de dünyalar güzeli kızımı kucagıma aldım ama alana kadar ömrümden ömür gitti o boşa yapılan sancı yüzünden ilk gebelik ve tecrübesizlik ve kötü doktor kurbanı oldum neyse saglık olsun kızım şuan yanımda ve bu his bambaşka 🥺