Gizems2906 Arkadaşlar selam. Bat17 bugün kan testi verdim negatif geldi. Sizce halen umut varmı? Adet günümü bekleyip tekrar vermeli miyim? Erken gebelik testinden de belli olur mu? Bu arada belimde bugün çok ağrı oldu
Hnd3535 Gizems2906 kanda negatif çıkmış erken gebelik testinde nasıl çıkmasını bekliyorsunuz? Bu şekilde stres yapıp kafaya takarak işlerinizi daha çok zorlaştırıyorsunuz. Beyniniz bebek olayını stres olarak algılıyor ve döllenme olacaksa bile olmuyor.. akışına bıraksanız daha iyi olur
noble1 Benim de bat17, 3ünde yumurtlama gördüm bugün 10.gün yani, erken gebelik testinde negatif çıktı 🫠
Gizems2906 noble1 tekrar test verirseniz bana da bilgi verin merak ederim:) yumurtlama günümüz de aynıymış
Gizems2906 Hnd3535 kanda negatif geldi adet tarihimi bekleyip erken gebelik testi yaptırsam mı diye danışıyorum yanlış anladınız sanırım. Ben de biliyorum kanda negatif sonuç çıkınca idrarda zaten çıkmayacağını. Stres için verdiğiniz tavsiye için teşekkürler .
Hnd3535 Gizems2906 yani erken gebelikte olsa çıkardı artık varsa oda çıkmaz demek istiyorum adetinize az kalmış 3-4 gün gecikirse o zmn yapın. Belki gec döllenmedir