Aleynaayavuz Kızlar 21 haftalık hamileyim bir kızım olacak nasip olursa isim bulmakta çok zorlanıyorum sizce ELVİN ismi nasıl yardımcı olun 😩
Miya-m Aleynaayavuz bu tamamen sizin tercihiniz. Sizin içinize sindikten sonra gerisi önemli değil bence :)
Mochi Aleynaayavuz anlamını bilmiyorum ilk kez duydum. Eğer içinize sindiyse koyun derim isim bulmak çok zor gerçekten herşwyini düşünüyoruz anlamı söylenişi harf analizi karakteri şu bu 😵💫 bende Ece ve ebrar isimlerini beğeniyorum eşim başka istiyo ama bakalım
tubimom Aleynaayavuz daha kibar bir isim olabilir ama begendiysende kimseye aldırma bende Eflin koydum kızıma banada zor fln demişlerdi
Aleynaayavuz tubimom Allah bağışlasın onuda çok beğenmiştim anlamıda çok güzel ama eşim o isim biraz kaba söylerken zor dedi karar vermek gerçekten çok zorr
tubimom Aleynaayavuz eşin bir elvin bide eflin bidaha tekrarlsin bence diğeri daha kaba ama işte herkesin fikri farklı oluyor Elisa da olabilir
ElifKarata Elvin ismi nasıl kaba geldi sizlere onu anlamadım 🤣🤣🤣 hepsi ince ünlü harf bence kibar kulağa da hoş geliyor.
tubimom ElifKarata bence v harfinden 😀😀 söylerken kaba çıkıyor ne bileyim bu işler çok farklı işte herkese aynı şekilde gelmez annenin içine sinen olması önemli ona güzel geliyorsa tabiki bizim bir onemimiz yok bence🌸
ElifKarata tubimom bazen e harfini farklı okuyorz şuan anlatamıyorum. Hani he diyoruz ya he deki e gibi düşün 🤣🤣🤣öyle okuyunca kaba duruyor .Ilk okuduğumda öyle okudum 2.okudumda düzgün okudum hoş geldi 🤣🤣🤣
Agg0207 Aleynaayavuz bence güzel bir isim aşırı yayginda değil benimde kızım olacak bende elvin,Zeren,Zeynep,beren isimleri arasında gidip geliyorum daha karar veremedim