kalbiminpariltisi Eceecim ben de öyle düşünüyorum şuan içimde kalır mı bilmiyorum ama ilerde keşke yaptırsaydım demek de istemiyorum hatıra kalsın yaptırayım
Eceecim kalbiminpariltisi yaptırın. Bizim konseptimizde önce hamile çekimi vardı. Sonra oğlumuz kucağımızda pozlar da çekildik. Hepsini albümde birleştirdik herkes bayıldı.
kalbiminpariltisi Aybarsmom_ hediyelikler hastane süsleme falan kesinlikle boş ama elimde bir albüm olsun istiyorum galiba 🥰
kalbiminpariltisi ballikedii tabi içimde kalır diyorsanız yaptırın yüksek ihtimalle ben de yaptıracağım
Seval2468 kalbiminpariltisi ilk oğlumda hepsini yaptırdım hastane cekimi , yeni doğan çekimi şimdi yine yaptıracağım ben memnun kaldım iyiki yaptırmışım
elif-asil kalbiminpariltisi evet fotoğraflar çok güzel bir anı olarak kalıyor…. İlk kızmda tam covid zamanı idi ben korkudan yaptrmamştm ama 1 yaşta çekim yapmştk…. Şimdi ikinci hamileliğm ben ablası ile hatıra oldun dıe aile çekimi de oluyor dıe düşnyrm ama denizli de aşırı pahalı
tubimom kalbiminpariltisi şu an bir fotoğraf çıkarmak bile kaç para olmuş. Ben kendim cekicem ya bir kaç malzeme bulucam al bebeği koy sepete koy bahçeye çek 🤣
Busraakay_26 kalbiminpariltisi yenidoğan değil de yaş çekimi düşünüyorum çümkü yenidoğan da hep uyuyorlar ben pek beğenemiyorum
esnyz14 kalbiminpariltisi Ben yaptırmayı düşünmüyorum daha yeni doğmuş çocuğumu flaşlara maruz bırakmak istemiyorum. Biraz büyüyüp yüzü gözü iyice oturduğunda anı kalması için belki çektiririm ama ilk zamanlar bana mantıklı gelmiyor tercih meselesi tabi ki🌺
Gmzdgy kalbiminpariltisi Gereksiz Geliyor. Doktor olarak en iyisi tamam okey. Hastane de okey. Ama gereğinden fazla bebeğe kıyafet almak ve böyle cekim mevzuları cok gereksiz. Kendiniz cekseniz yeterli bende öyle yapacagım.
en_guzel_emanetlerim kalbiminpariltisi hayır hiç pişman değilim kızımın bizimle birlikte evimizde çekilen o doğal halleri ve resimleri için hatta çok daha memnunum bana aşırı yapmacık ve samimiyetsiz geliyor ne gerek var bebeklerin hepsini birbirine bemzetip konsept adı altında aynı pozları çekmeye
Janemarple Neye göre kime göre gereksiz? İstiyorsanız yaptırın, çok güzel hatıra kalır 😊 Hem hamile hem yenidoğan çekimi yaptıracağız ❤️
Gizemb41 kalbiminpariltisi bizim bir de köpeğimiz var ben evde hem onunla hem bizimle çekmeyi düşünüyorum, telefonum 14 Pro Max gayet iyi çeker diye düşünüyorum. Fotoğraflar daha doğal olur böylece ve istediğimizi çıkarttırırız 🥳
heleninannesi kalbiminpariltisi ben yaptırıcam ya aynı olarak kalsın evde zaten kendimiz çekeriz o ayrı birşey ama profesyonel bir şekilde çekilsin istiyorum çok güzel konseptler var görüyorum içim gidiyor 😍🥰
Kukulikukuli12 kalbiminpariltisi yenidogan cok riskli gelıyor bana. Hele ki uyuz hastalığı yaygınken hijyenden tereddüt ediyorum acıkcası. Fotografcı lar her kıyafeti her aksesuarı dezenfekte edemez 🙄 o yüzden yaptırmadım şimdi 2.ye hamileyim ona da yaptırmıcam. 1 yas cekimi yaptırdım. Diğer zamanlarda 1 yas akadar hep ben cektim 🤭