Mutlubebiss Ara ara regl agrisina benzer sancim oluyor. Tahmini ne zaman dogururummm :D bu haftalarda olan annelerimm nasil hissediyosunuz normal dogum dusunuyorum bu arada
sevdenuur Mutlubebiss 38+3 bizde beklemedeyiz , ilk bebegim 38+4 dunyaya gelmisti bakalim bunda tik yok hala ve artik baya baya bunalmaya baslasim ve agirlaştim
Fatosbulut Mutlubebiss bende 38+2 oldum bu gün ara ara adet ağrısı gibi ağrı bende de oluyor doktoruma sorduğumda normal bu haftalarda dedi, bende merakla bekliyorum bakalım ne zaman olacak :)
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 amaaan sende herkesle doguruyorsun birlikte çıkaramadık çocuğu bari ben yoğun bakımdan sende karnından çıkar artık şu çocuğu Perşembe öğlen 12 ye kadar zamanın var hadi göreyim seni
Deletedmom_116 Ozoooo köy kiy ne olucagi belli olmaz Tedbirli olmak lazım hata arabanız varsa çanta arabada beklesin🤣
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 olsun hazır ben çıkardım çocuğu da eve getireyim doguramayanlara baskı yapicam burda hala dogurmadin mi seeen dicem ,,
unlusura Mutlubebiss aynıyız bende 38+3 haftalığım ve artık yürüyemiyorum ve geceleri sancı mı gaz sıkışması mı çözemiyorum 🙄😬