aaaa-123 Hanımlar bugün ki doktor kontrolünde bebeğin suyunun biraz fazla olduğunu söyledi, böyle bişey yaşayan var mı?
unlusura aaaa-123 benimde öyle gebelik şekerinden fazla olabiliyormuş ve bebeğin kilo almasını da etkiliyor 😔
papatyaseveranne aaaa-123 bana da aynı şeyi söyledi doktorum. Sadece şekerden değil hamur işi gibi karbonhidratlardan da uzak durman lazım dedi. Şu an 32 haftalığız. Şeker testimi de yaptırmıştım temiz çıkmıştı.
heg33 aaaa-123 Şeker yüklemem temiz çıkmıştı.Doktor suyumun biraz fazla olduğunu erken doğumu tetiklediğini söylemişti zira öyle de oldu 36da doğdu kendisi süpriz bi şekilde
ISILTAN aaaa-123 Merhaba . Şeker yükleme testiniz yada makina gizli şeker ölçüm sonucunuz temiz çıktıysa diyet eşliğinde suyunuzu düşürebilirsiniz .
unlusura aaaa-123 evet bende şeker yüklemesinden sonra şeker çıktı diyet verdi doktor ama çok uyamadım doktorda su fazlalığı ondan dedi
Brcakbss1602 Bebiskosuu her hafta kontrole gidiyorum doktor şuanda bi sıkıntı yok diyor zaten sınırdaydı şekerim
Sermec27 Bebiskosuu kesinlikle öyle gerçekten çok riskli bir durum bende de su fazlalığı çıkmıştı gebelik şekerim varmış doğuma kadar diyet yapmıştım şeker çok riskli eğer uymazsan ölü doğum erken doğum bebekte şeker gibi bir sürü riskleri var gerektiğini zaman doymadım aç kalktım sofradan çünkü bu riskler çok tehlikeli bunları göze alamazdim
Elif-kurt25 aaaa-123 bi bi risk taşımıyor ben 35. Haftaya girdim suyum çok çok fazla ama hiç bi sorun oluşturmadı erken doğum riski olur dedi ama hamd olsun bisey olmadı şekerimde çıkmadı
Brcakbss1602 Elif-kurt25 benimde suyun fazla dedi doktor şekerimde sınırda çıkmıştı diyet uyguluyordum bazen ister istemez uyulmuyor
Elif-kurt25 Brcakbss1602 ben çok sakindim hep kafam rahattı şeker çıkmadı bebiste biseyde yok şükür iri bebek diyor doktorumuz teyzesi sakınan göze çöp batar ben biraz gamsizdim galiba 😂😂
Brcakbss1602 Elif-kurt25 aynı şekilde sende de şeker çıktı ve doğumda ve doğumdan sonra bi sorun oluştu mu gerçekten artık düşünmekten kafayı yiyeceğim illaki uyuyorum diyete ama uyamadığım zamanlar da oluyor insanlar yaşamadan bilemez boş boş konuşuyor
Elif-kurt25 Brcakbss1602 öyle kuzum Tabikide ama bize düşen tevekkül edip allahin takdirine bırakmak napalim