dunyamsin Arkadaşlar. 15. Hafta gebeyim çok şükür bugünlere geldik. Bu güne kadar bulantıdan birşey yapamıyorum iki gündür çok iyiyim iş yapıyorum yemek yiyorum. Acaba bı sıkıntı mı var yoksa 3. Aydan sonra geçer dedikleri mi doğru
anneoluyoruuumm16 dunyamsin sakin ol canım. Bende 14 haftaligim evet senin gibi 12. Haftaya kadar yataktan kalkamadım kaynanamda kaldım bir ay. Ama bir süreden sonra düzeliyor şükür. Benimde bazen hiç olmuyor bazen oluyor yokluyor arada. Herşey yolundadır
dilay_06 dunyamsin 9 ay 10 gün boyunca mide bulantısı mı çekmek isterdin yani? Merak etme 3. Trimesterden sonra tüm şüphelerin kaybolur
minibebisim dunyamsin allahım şu günleri görecek miyim acaba 😂 yemek isminden dahi midem bulanıyo hayatım zehir oldu zehiiir 7+3 bugün, bana dua edin prilam verdi dr inşallah geçer 😇 sizinki normal durum dr bana da 14ten sonra geçer dedi
dunyamsin minibebisim bende öyleydim abartısız düne kadar sen gibiydim ama iki gündür iyi olunca bı tuaf hissettim normalmi acaba diye düşündüm
Tusse18 dunyamsin dün kötüydüm bugün iyiyim kafamda hemen senaryolar kontrolün ayda 1 olması beni yoruyor suan, yarın hastaneye gidicem kontrole dayanamıyorum iyi mi diye 🥺
dunyamsin Tusse18 valla bend eoyle bulansam bı dert bulanmasam bı dert 😃 benimde normalde 16. Haftada gel demişti ama ben Perşembe gitcem persembe 15+4 olacak ama napim 😃