Asenaa_ Kızlar Elele Madre anne yanı aldım biberon olarak da philips tercih ettim emzik de Philips alacağım em çok o memnun kalınmış ama bebek arabasında kararsızım limitim en fazla 6 bin kanz d go mu baby plus mı sizce ya da bu aralıkta önerini var mı
anneoluyoruuumm16 Asenaa_ valla ben beşik yoyko anne yani park yatak aldım. Biberon seti Philips aldım içinde emzik de var. Ama bebek arabasına çok bütçe ayırmadan 2500 TL ye brion mila aldım. Çok da beğendik ilk defa gördüm bir indirimden. Hemen eşime söyledim ve aldık. Malzemesi falan aşırı kaliteli. Zaten fiyatında hızla artıyor 3000 oldu bile. İsterseniz bir bakabilirsiniz
Asenaa_ anneoluyoruuumm16 aa gerçekten güzel görünüyor peki denediniz mi sürüş katlama olayı nasıl rahat mı
anneoluyoruuumm16 Asenaa_ aşırı aşırı iyi inanın komşum yoykonun arabasını aldı hiçbir fark yok suruste. Eşim bile sürdü denedi yani. Çift taraflı birde o çok hoşuma gidiyor
Asenaa_ anneoluyoruuumm16 peki puset rahat mı birde e bebekte var mı gerçekte görüp alsam bir de bu travel sistemler acaba kaç yaşına kadar kullanılıyor
anneoluyoruuumm16 Asenaa_ 3-4 yaşına kadar kullanılabileceği yazıyor üzerinde. Ama ben o kadar kullanmam zaten 2 yaşından sonra scooter bisiklet filan kullanmaya başlıyorlar 😃 benimde ilk gebelik canım. Puseti falan herşeyi gayet güzel ve emniyetli
anneoluyoruuumm16 Asenaa_ e bebekte de yok sipariş verin beğenmezsen iade edersin bizde o düşünceyle aldık ama bayağı beğendik