Senbenimmucizem Arkadaşlar ne kullanıyorsunuz ben bi magnezyum ve d vit kullanıyorum devlet takipliym istemedn yazmıyorlar zaten 3.trmester başlıyor yakında ne kullanacagm ben
Catsofmom Senbenimmucizem Elenatal 2, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum Elenatalin içeriği çok iyi 🥰
Senbenimmucizem Mzzz devlettekiler istemeden yazmıyor ki ne bilim ne diye maaş alıyorlar bende anlamıyorum çok ilgisizler ya
Senbenimmucizem Catsofmom herşey varmış içinde tek bunu alsam yeter sanrm ne zaman a kadar kullanılıyor peki bu
Catsofmom Senbenimmucizem Doğuma kadar kuzum. Doğumdan sonra bunun 3. Olanı emzirme olan kullanılıyor. Sen doktorun verdiği D vitaminini, magnezyumunu da kullan bende kullanıyorum onlarıda
Sera4 Senbenimmucizem Senbenimmucizem ben 25 haftalık hamileyim. Demir ilacı ve ocean mommy kullanıyorum.
pembemor25 Senbenimmucizem imom omega, ocean d vitamini, gynoferon demir ekstra kan sulandırıcı coraspirin kullanıyorum 25+3üm
ChemistrySK Decavit kullaniyorum ,kan icin digerleri midemi bulandirdigindan fertamir iciyorum, ve bugunde Magzenyum icin LR in takviyesini aldik basladim