esraEb Kızlar bebeğim için netten alışveriş yaptım. 1-3 aylık aldım birkaç parça ama gözüme aşırı küçük geliyorlar 🤦♀️ Değişsem mi acaba yoksa normali bu mu.
mnli esraEb e bebekten aldıysanız kalıbı küçük onun dışında bir iki parça 1-3 te lazım hastahane çıkışı olarak ilk 15-20 gün giydirmeye
esraEb Gkee değişim imkanı var diye alıyorum. Bide bebeğim aşağıda duruyor çok baskı yapıyor. Mağazaları gezecek dermanım yok 😤civil in kumaşı güzel ordan alcam eşyaları ama gözüme aşırı küçük geliyor 🙈
esraEb mnli e bebek evet biraz küçük kumaşını da pek beğenmedim. Sadece bi takım yenidoğan için aldım. Ivır zıvırlwrı e bebekten aldım. Diğer tüm ürünleri hep Civil den aldım kumaşı daha çok hoşuma gitti. 1-3 ve 3-6 aldım
mnli esraEb civilden hiç alışveriş yapmadım o yüzden bilmiyorum ama e bebeğin 6 aylıkları benim başka markadan aldığım hastahane çıkışı ile aynı boyut o yüzden dedim siz yine de 1-3 0-3 çok almayın
ezgi-esk esraEb Kalip olarakta en güzel lcw diyebilirim. Ilk ogluma civilden aliyordum baslarda ama lcw almaya baslayinca fiyatlarinda cok yakin oldugunu dusunursek lcw dan kuponla daha kaliteli şeyler alabilecegimi gördüm. Hem lcw da kiloya göre yazıyor bedenler daha rahat alirsiniz.
esraEb ezgi-esk ordan da beneğndim aslında ama hemen tükendi. Bide ilk siparişlerimin gelmesini bekledim büyüklükleri nasıl diye.
ezgi-esk esraEb Ben hala surekli lcwdan alıyorum kumas ve kalip olarak baya begeniyorum genelde tukeniyor biraz acele etmek gerek :) ama stoga giriyor cogu zaman
esraEb ezgi-esk kalıbı nasıl peki. Benim ilk gebeliğim o kadar ufacık ki kıyafetler ne elime be gözüme ayarlayamıyorum 🙈
ezgi-esk Ben hep kiloya göre alıyorum kilo ve beden tablosu var. Girdiginiz kiyafette beden tablosu yazana tiklarsaniz görebilirsiniz. 24 aylik oğlum var yazlik 18 24 giyiyor, kışlık 18 ler küçük gelmeyw başladı. Ama lcw genel olarak pantolon boylari uzun.
esraEb mnli bi tane yenidoğan var iki tane de 1-3 var. Yeterli mi. 10 tane zıbın aldım üç kısa 6 uzun Ağustos ortası doğacak inşallah. Şimdi hangi beden almalıyım. Bide isimli hastane çıkışı yaptırcam onlu
mnli esraEb yeterli artık 3-6 6-9 alabilirsiniz 5 er takım da o ayları alabilirsiniz markaya göre çok değişiyor beden aldıktan sonra ölçersiniz üst üste koyup bende 9-12 var 3 ay gibi 3 ay var 6 aydan büyük 😂
esraEb mnli 😄 e bebek öyle sanırım. İyi ki bi tane almışım. Acemilik işte 🙈 teşekkür ederim bu arada 🤗
mnli esraEb ben genelde h&m lcw ve e bebek aldım e bebekten daha çok zıbın aldım zıbınlarının fiyatı çok uygun çünkü düz beyazlar 25 e falan geliyor zıbın çok lazım içine aklet niyetine de giyiliyor kısa kollu badi niyetine de h&mde şuan indirim vardı bakabilirsiniz onlinea lcw de kodla uygun oluyor h&m kalıbı bir tık büyük rica ederim 2. Olunca baya deneme yanılma yaşamış oluyorsunuz 😬
esraEb mnli hele şu birinciyi sağlıklı sıhhatli hayırlısı ile doğrularım da. İkinciyi düşünemiyorum şu an 🙈aşırı zor ve stresli bu hamilelik süreci söylenenlere göre sonrası daha stresli 😤