ayanarta1 Benim 9.haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum. 11.haftada normal rutin kontrole gittigimde 9.haftada kalbi durmuş acil kürtaja almamız gerekiyor neredeyse seni zehirleyecek dedi. Öncesinde hic bir belirtim yoktu herşey normaldi,zaten o haftalarda harekeyleride hissedemedigimizden pek belirtileride anlasilmamisti.sonrasında doktor ilk kayıp arastirmaya gerek yok olabilir dedi ama bu defa devlet hastanesine gittim anlattım kalbi durdu ben sebebini arastirmak istiyorum dedim. 3 kayıptan sonra devlet hastaneleri arastiriyormus bende öncesinde 2 kimyasal gebeligim oldu diye bisey soyledim sırf arastirsinlar ilgilensinler diye aslında yoktu. Kan tahlilleri yapıldı genetik testlerimiz herseyimiz yapildi sonuc olarak bende kan pıhtılaşması çıktı ve doktorun dedigi kan pıhtılasması varken tekrar gebelikte olsa kayıpla sonuclanırdı dedi. Gebe kalana kadar coraspin ilac basladım gebelik olustugu oğrendigim andan itibarende coraspin harici kan sulandirici iğnede verdi suan halen igne devam.ama bence sende ustune dus.ben ozeldeki doktora guvenip arastirmasaydim tekrar gebelik oldugunda oda kayip olacaktı.