pandasever Dyakut merhaba bende 18 haftalık hiç hissetmedim. Hatta dün sağlık ocağı sordu hissediyor musun diye dedim henüz değil. Acaba vücut yapısıyla mi alakalı
Denizinci Dyakut kişiden kişiye değişiyor aslında . Ben şu an 21 haftalığım bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum .☺️
Deren111 Dnzglsm_123 bu eğer karından ultrason ise benmkinin aynısı,ozaman ramzi teoriside yanlış.mecbur doktoru beklicem ozaman😣
Deren111 Dnzglsm_123 alttansa teori doğru :) bn daha şuan 11 haftalığım,ama elimde 11 haftalık ultrason resmi yok :( ben karından sanmıştım sevinmiştim :)
turkuaz_ Dyakut 18de net hissediyorsun eğer zayıf biriysen kiloluysan maleeef bu süre 20 ye hatta 23 e kadr çıkıyor
siyahinciii Tek yumurta ikizi beyefendileri 19. Haftanın son günü hissettim şimdi 27 haftalığız hiç durmuyorlar gece gündüz köpür kıpırlar
Hafizebirhanim 12 de hissetmistim.doktorum bebek degildir demisti (: simdi 16 dayim 15 den beri ara ara hissediyorum
aleeyllz12 Dyakut canım 16 zaten çok erken 18-19 dan sonra pıt pıt hissedersin 20-21 den sonra artık hissedilmeye başlanıyor.