Elifaras_ elaymoms ebebek emzirme sütyeni ben de aldım. Aşırıııııı rahat. Hamileyken kullanıyorum suan ömür boyu kullanabilirim
elaymoms Elifaras_ evet normalde sütyen evin içinde asla takmayan birisiyim. Dışardan geldiğin zaman direkt firlatirdim o derece. Ama bu sutyende mi rahatlığı hiç bir sütyen de görmedim gerçekten aşırı memnunum 🤌
Ummuhan64 AyselDemir Bende ebebekten aldım emzirme sudyenini ama onunla bile rahat edemiyorum gerçekten:(
Minis122 HappyMom ilk kizimda dogum sonrasi takmadim sarkti simdi nornal. Sutyenlerimi takiyorum dogum sonrasina. Emzirme sutyeni alicam 1 2 tanr
Carpediem_7 Misikooo Ben göbeğime de gögüsüme de bio oil kullanıyorum. 23. Haftadayım. Henüz bi çatlama olmadı
Ebru_20 Bence emzirme sütyeni kolaylık oluyor evde olduğunuz sürece fark etmez ama dışarıda çok kolaylık sağlar
Eses90 Ben de LCW kaplı atlet kullanıyorum bir iki aydır 37.haftadayım. bay rahat ama yorumları okuyunca şüpheye düştüm. sarkar mi acaba doğum sonrası da böyle devam etmeyi düşünüyordum🤔🤔
Carpediem_7 Misikooo 3 aylıkken başladım. Ama her gün sürmedim. Duştan sonra sürüyordum. Artık her gün sürmeliyim 😄
Selbus MerveKitiz elçin demirelin videoları var pilates YouTube kanalından bakın isterseniz. Spor yapmak gerekiyor başka yolu yok 😊
AsyaCngz55 HappyMom pentiden yarım atlet şeklinde olan hamile sütyenlerinden aldım dikişsiz balensiz gerçekten harikalar hiç rahatsız etmiyor ve çok güzel toparlıyor