Yenianne222 Cansel-2609 Eneee tuh yaa bekleyeceğiz desene 😇😇 şimdiden iyi eğlenceler hadi bakalım çok heyecanlııııı 🥹🫶🏼
Dnznsa PrensinibekleyenAnnee 12 haftalık koz dedi 18 haftalık kesin erkek dedi baçak arasını ultrason fotoğrafı olarak verdi
Yenianne222 Cansel-2609 inşallah canım ikili taramaya çağırdı cinsiyete de bakarız dedi gösterir inşallah ben kızımı 20. Haftada öğrenmiştim 🙈😂
Cansel-2609 Yenianne222 bizimde yarın ikili taramamız var cinsiyete de bakarız dedi 😀 kızın pek nazlıymış kendini saklayanlardan ☺️
Yenianne222 Cansel-2609 ayyy ben kesin hem zarfa koydurup hem yarından öğrenirdim merakımdan ehehe 🙈😂 nazlı nazlı yüzünü hele hiç göstermedi :)
Cansel-2609 Yenianne222 ay benim yanımda biri daha olacak o bakacak o yüzden ben istesem de bakamam 😀😀
Yenianne222 Cansel-2609 ben o kişiyi darlardım illa bana da söyle söz ilk kez duymuş gibi yaparım partide diye 😂😂
Dnznsa PrensinibekleyenAnnee ilk gebelığim ikiz 2 aylıkken kalpleri durdu pıhtılaşmam vardı 1,5 yaşında kızım var ondan sonra tekrar bir sağlıksız gebelik yaşadım 10 haftalık kalbi durdu şimdi ise 30 +4 oldum çok şükür 🤲.
aysun1-zleli ciceklianne ben 15 haftalıkken gittim gene de net tahmin yapamadılar 16 haftalıkken gel dediler ve 16 olduk yarın öğrenicem inşanlah bence acele edilmemeli cinsiyet için tam anlayamıyorlar çünkü yanılma olabiliyor en garantisi 16 haftalık bence ☺️☺️
Meleksynargn ciceklianne cnm bebek ne zmn kndini gösterirse 🤣 18 + 3 te beyfendiyi gorebildik hemde özelde yani o bebisin keyfine kalmış yani
Dnznsa PrensinibekleyenAnnee teşekkür ederim canım aynen canım bır kızım var oğlum olacak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏