alakayamaydanoz ciceklianne baya baktı hatta cinsiyeti öğreneyim diye size özellikle geldim dedim doktora. Öyle deyince daha çok baktı uzun uzun.
ciceklianne alakayamaydanoz böyle olmasından korkuyordum açıkçası. Ben de mi bur daha gitsem hiç emin olamadım 🤭
gorkioztr ciceklianne Merhabalar ben 14w da gittim %90 kız dedi ama 16 da yine gel dedi çok saklıyor çünkü göremiyoruz. Bu hafta yinr gideceğim bakalım. En sağlıklısı 16-18 arasıymış yanılma olabiliyomuş erken haftalarda 🙏🏼
ciceklianne gorkioztr doktorum Bacak arasına bakmadan bile yüzde 95 eminim dedi. Yoksa ben de erken haftalarda öğrendim ama aklımı karıştırmak istemiyorum 🤭🤭
Mrwtlg ciceklianne 2li taramaya gittim tahmin edeym dedi erkk dedi 15 hftalık tekrr gittim tahmin etmiştiniz söylemeyeyim baklm tutcakmı dedim oda baktı %90 kız dedi sonra 10 gün sonra tekrr gittimgel baklm dedi bu sefer erkk dedi 🥴 aynı doktor dedi
Mrwtlg Belirtiler de kız gibi 🤣🫣 hayırlı evlat olsun da inşallah sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi boş 🙏
Sareee39 Zeyneppp__ cinsel organını gördün mü eminmisin diye soramadım tabi ki doktora cinsiyet partisi yapacağız kesin kız mı değişir mi dedim hayır değişme ihtimali yok %100 garanti herşeyini alabilirsiniz dedi
Sareee39 ciceklianne merhaba tabi ki ben bacak arasına baktınız mı diye sormadım doktora kendisi %100 garanti kız bebek herşeyini alabilirsiniz değişmez dedi doktor ama zaten bizim bebişin bacakları hep açık yüzünü de hep gösteriyor çok hareketli bi bebiş
ciceklianne Sareee39 ya ben kendim istedim hocam Bacak arasi bakar mısınız diye. Bakmama gerek yok yüzde 95 kiz bebek dedi. Doktoruma güvendim açıkçası ama sizin bu durumlar da biraz aklımı karıştırıyor 😊
Sareee39 ciceklianne inanın bende güvenmiştim cinsiyet partisi yaptım alışveriş yaptım sonra %99 erkek denilince büyük bir şoka uğradım ve 7 ayın bitmesine doğru bütün herşeyini alacağım erken kesinlikle almayı düşünmüyorum bu yüzden 🫢
1melek-annesi ciceklianne cnm bende su an 12 haftaya girdim sen tam kaç hafta kaç günlükken ogrendin bende bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum cinsiyet icin
ciceklianne 1melek-annesi 12+5 gün ile dün öğrendim, doktorum görebilirsem söylerim demisti ve söyledi 🥰
ciceklianne alakayamaydanoz Allah gönlünüze göre vermiş o zaman desenize 🥰 ben ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim. Şimdilik de öyle çok şükür